Κρούση του Ολυμπιακού Βόλου για επιστροφή Νόνη

Super League 2 ή Γ' Εθνική ωστόσο προκρίνει ο έμπειρος αμυντικός

Η ενίσχυση της άμυνας φαίνεται ότι είχε προτεραιότητα τον τελευταίο καιρό για τον Ολυμπιακό Βόλου, και μάλιστα οι διαθέσεις ήταν αυξημένες σε ό,τι αφορά μεταγραφικές περιπτώσεις έμπειρων παικτών, με τον Λαρισαίο αμυντικό Χρήστο Νόνη να είναι μεταξύ αυτών που δέχθηκαν κρούση από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο 32χρονος αμυντικός είναι ένας από τους παίκτες που δέχθηκαν το τηλεφώνημα από τον γενικό αρχηγό των «ερυθρόλευκων» Τάσο Κυριάκο, έχοντας αποτελέσει μέλος της βολιώτικης ομάδας από το καλοκαίρι του 2017 έως και τον Ιανουάριο του 2019. Ωστόσο ο ίδιος δείχνει να έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής και περίμενε κάτι διαφορετικό προκειμένου σ’ αυτή τη φάση να συνεχίσει την ποδοσφαιρική πορεία του.

Έτσι, η περίπτωση Αλέξανδρου Γκαλίτσιου ήρθε από εκεί και πέρα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, που για διάφορους λόγους είναι και πιο προσιτή για τους «ερυθρόλευκους». Οπότε, από Λαρισαίο σε Λαρισαίο καταλήγει ο Ολυμπιακός Βόλου για το κέντρο της άμυνας, προσθέτοντας εμπειρία και ικανότητα σ’ αυτό.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.