Λίγο έλειψε να αναβληθεί το Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη λόγω… φουσκωμένου παρκέ!

Ακολουθούν εργασίες αποκατάστασης στο κλειστό του ΕΑΚ!

Λίγο έλειψε να μην διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη καθώς ένα σημαντικό μέρος του παρκέ από την πλευρά των κερκίδων έχει φουσκώσει από νερά βροχής, όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι!

Εδώ και δύο εβδομάδες ίσως και περισσότερο μετά από έντονη βροχόπτωση, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας, από νερό άρχισε να φουσκώνει ένα σημείο του παρκέ, και η ζημιά επεκτάθηκε στη συνέχεια με το πέρασμα των ημερών. Την κατάσταση αντελήφθησαν από την πρώτη στιγμή οι διαιτητές του αγώνα και κάλεσαν τους προπονητές και τους αρχηγούς των δύο ομάδων, και μόνο με τη σύμφωνη γνώμη όλων διεξήχθη η αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, ήδη εργολάβος έχει δει τη ζημιά και από την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου ξεκινούν εργασίες αποκατάστασης, σε έκταση 250 τμ. Το κλειστό δεν θα λειτουργεί για τουλάχιστον 15 ημέρες, αλλά η αποκατάσταση της ζημιάς εξαρτάται και από τις θερμοκρασίες, με το κρύο να μην είναι ευνοϊκό για να στεγνώσει γρήγορα το βερνίκι που θα μπει στο παρκέ…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.