Με 21 αλλά χωρίς Σιαφά ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου

Στην Εθνική Ισημερινής Γουινέας και πάλι ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων»

Το παιχνίδι και η ισοπαλία με τον Θεσπρωτό μπορεί να προκάλεσε εκνευρισμό εξαιτίας των διαιτητικών σφυριγμάτων στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά πλέον προέχει το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διεξάγεται σήμερα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League 2.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού, με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Τίμο Καβακά να υπολογίζει στις υπηρεσίες 21 ποδοσφαιριστών, αλλά όχι σ’ αυτές του επιθετικού Όσκαρ Σιαφά για μία ακόμη φορά.

Για την ακρίβεια, 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Ασαμόα, Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Νάνι, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου και Χατζής. Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Ασαμόα επιστρέφει μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του στο τροχαίο που είχε με τους Σιαφά και Ντος Σάντος την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτός έμειναν όπως προαναφέραμε ο Όσκαρ Σιαφά, ο οποίος έχει κληθεί σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» στην Εθνική της Ισημερινής Γουινέας, καθώς και οι Κόκας, Κωνσταντίνου, Μανάφοβ, Κόμνος, Φουρίκης, Ρηγόπουλος και Πέλκας. Ειδικά για τον Σιαφά, ο παίκτη βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας Μαδρίτη, όπου η εθνική ομάδα της χώρας του πραγματοποίησε προπονήσεις ενόψει των φιλικών με Αγκόλα σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου και Γουινέα Μπισάου στις 29 του μήνα, με τους αγώνες να διεξάγονται στη Λισαβόνα. Μοιάζει πολυτέλεια βέβαια παίκτες σαν τον Σιαφά, την ώρα που η ομάδα «καίγεται» για βαθμούς, να απουσιάζουν για φιλικά παιχνίδια, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούν να γίνουν και πολλά από πλευράς ΠΑΕ.

Όποιος και να είναι διαθέσιμος όμως, αυτήν τη στιγμή σημασία έχει στο σύνολό τους οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό, γιατί περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν και πολλά. Η ισοπαλία απέναντι στον Θεσπρωτό ήταν κάπως οδυνηρή, αλλά από την άλλη θα πρέπει να αποτελέσει και τη βάση για να βγάλουν και πείσμα οι παίκτες της βολιώτικης ομάδας, ώστε να διεκδικήσουν τους βαθμούς που χρειάζονται για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.