Με πέντε ευρώ κέρδισε 11 χιλιάδες ευρώ παίκτης του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στον Βόλο!

Στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ επί της Ελ. Βενιζέλου 202

Πέντε ευρώ και η κατάλληλη έμπνευση ήταν αρκετά για να χαρίσουν μέσω του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ  11 και πλέον χιλιάδες ευρώ σε έναν τυχερό ή μία τυχερή που επισκέφθηκε προσφάτως το πρακτορείο του Δημήτρη Πουργιανού στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 202 στον Βόλο, με τον ιδιοκτήτη του να εκφράζει την ικανοποίησή του για το τελικό αποτέλεσμα.

«Είμαστε πανευτυχείς που κερδίζουν στο πρακτορείο μας αν και ο συγκεκριμένος τυχερός ή τυχερή δεν έχει εμφανιστεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Πουργιανός. Ο τυχερός ή η τυχερή πάντως επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Τελικό Αποτέλεσμα και Οver/Under 2,5» σε επτά αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ρωσίας, της Σουηδίας, της Δανίας και της Χιλής και με 5 ευρώ κέρδισε 11.141,99 ευρώ!

Ο Δημήτρης Πουργιανός πάντως τονίζει ότι πάντα είναι καλό ο κόσμος να κερδίζει, ειδικά σε δύσκολους καιρούς. «Ο κόσμος μας τιμά με την παρουσία του και παίζει, και εμείς είμαστε εδώ να τους εξυπηρετούμε παρά τα μέτρα. Ελπίδα υπάρχει και αυτό είναι καλό. Το συγκεκριμένο πρακτορείο δραστηριοποιείται εδώ και τρία χρόνια, αλλά βρισκόμαστε στον χώρο από το 2002, και στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο παρελθόν, τον περασμένο Φεβρουάριο για την ακρίβεια, βρέθηκε δελτίο που με 100 ευρώ κέρδισε 67 χιλιάδες ευρώ» σημείωσε μεταξύ άλλων!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.