Νέα οδυνηρή ήττα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 0-1 από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου

Παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού οι «ερυθρόλευκοι»

Με τον έντονο αέρα να παίζει και πάλι ρόλο και τον αγωνιστικό χώρο να είναι εμφανώς κακός, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχθηκε τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στη Νεάπολη για να γνωρίσει και πάλι οδυνηρή ήττα 0-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, χωρίς να βρίσκει για μία ακόμη φορά επιθετικές λύσεις…

Οι παίκτες του Κώστα Σταματίου δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου ν’ αρκείται σε ένα τέρμα στο 8’ με τον Μπατζώνη και από εκεί και πέρα ήταν ο Καβουσάκης αυτός που κατάφερε να πραγματοποιήσει δύο σωστές επεμβάσεις σε πολύ δύσκολες φάσεις για την εστία του για να κρατήσει το σκορ τουλάχιστον εκεί που ήταν.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Ωστόσο η νέα απώλεια βαθμών προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σκεπτικισμό στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου που δείχνει να μην μπορεί να βγει από το τέλμα στο οποίο εδώ και καιρό βρίσκεται και να παραμένει σταθερά σε επικίνδυνη θέση για υποβιβασμό.

 Με κατοχή της μπάλας αλλά πίσω στο σκορ

Η εικόνα δεν διέφερε και πολύ στην έναρξη του πρώτου μέρους από αυτή άλλων αγώνων, με τον Ολυμπιακό Βόλου να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να βγάλει φάσεις, αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα πρώτοι…

Ήταν στο 8’ όταν σε αντεπίθεση του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, η μπάλα έφτασε την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου για να σουτάρει από κοντά ο Σεχολάρι. Αρχικά απέκρουσε ο Καβουσάκης, με τον Μπατζώνη όμως να γίνεται αποδέκτης της μπάλας ήρθε και η δεύτερη ευκαιρία για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, και ο παίκτης των φιλοξενούμενων τελικά παραβίασε την εστία του Ολυμπιακού Βόλου για το 0-1.

Η εικόνα και στη συνέχεια ίδια… Στο 15’ ο Σκοπελίτης προτίμησε να σουτάρει εκτός περιοχής, με τον Πατσιογιώργο να μπλοκάρει εύκολα, ενώ ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου έψαχνε τις αντεπιθέσεις με μακρινές μπαλιές κατά κύριο λόγο. Στο 28’ μία σέντρα-σουτ του Μαργαρίτη πάντως απείλησε τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Καβουσάκη να διώχνει την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρο, ενώ στο 31’ από σέντρα του Λαμπίρη ο Μπατζώνης προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» δεν ανησύχησε.

Στο 33’ ο Κόλα συνεργάστηκε με τον Αναστασίου εντός της αντίπαλης περιοχής, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίζει δύο συνεχόμενα κόρνερ αλλά όχι κάτι περισσότερο. Στο 45’ ο Μπατζώνης έκανε ένα σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε μακριά, ενώ ο Σκοπελίτης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε μία σέντρα-σουτ από δεξιά, αλλά ο Πατσιογιώργος μπλόκαρε εύκολα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε λοιπόν να βρει τους διαδρόμους που ήθελε, με το πρώτο μέρος να κλείνει με σκορ 0-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Ο Καβουσάκης άντεξε, η ισοφάριση όμως δεν ήρθε…

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να βγάλει τις ευκαιρίες που θα του έδιναν την ευκαιρία να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει το σκορ μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Με εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντόπουλου στο 51’ οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να απειλήσει αλλά ο Παπαϊωάννου δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά καλά, οπότε η μπάλα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο 53’ όμως το παιχνίδι διεκόπη, καθώς ο τερματοφύλακας του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου Πατσιογιώργος βρέθηκε μόνος του στο έδαφος και τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έπεσαν επάνω του, και χρειάστηκε να του τοποθετηθεί κολάρο για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο εκτός γηπέδου…

Στο 66’ ο Ολυμπιακός Βόλου διαμαρτύρεται για χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής Ντενέζος δεν έδωσε κάτι παρά τις περί του αντιθέτου φωνές, ενώ στο 69’ μία εκτέλεση φάουλ του Κόλα η μπάλα έφτασε απλά στον Τσιλεγγερίδη. Στην επόμενη φάση λίγο όμως έλειψε να γίνει το 0-2, αφού ο Λαμπίρης σούταρε και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ ο Καβουσάκης είπε όχι στον Σεχολάρι στο 70’, πέφτοντας σωστά στο πλασέ που επιχείρησε.

Από το 65’ και μετά ο Ολυμπιακός Βόλου έδειχνε πάντως να έχει πρόβλημα στο κέντρο, κάτι που έδωσε περισσότερα μέτρα στους φιλοξενούμενους στον αγωνιστικό χώρο. Ένα σουτ του Φερνάντο Κόλα για τους φιλοξενούμενους στο 81’ ευτυχώς για τον Ολυμπιακό Βόλου σταμάτησε σε σώματα αμυνόμενων, αφού έγινε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 87’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος του σε απόσταση αναπνοής απέναντι από τον Καβουσάκη, για να απλώσει σωστά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου το δεξί του πόδι και να διώξει σε κόρνερ.

Μέχρι το τέλος κάτι ουσιαστικότερο δεν ήρθε στο προσκήνιο. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την έβδομη ήττα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και παραμένει σε δύσκολη θέση.

Ολυμπιακός Βόλου (Σταματίου): Καβουσάκης, Μαργαρίτης (53’ Κατσαγεωργίου), Θεοδωρόπουλος (46’ Γιαρλέλης), Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Κόλα, Καρβούνης (61’ Ντινόπουλος), Παπαδήμος, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Διαμαντόπουλος (74’ Σταμπουλής).

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Μόρας): Πατσιογιώργος (60’ λ.τ. Τσιλεγγερίδης), Κόλα, Λαμπίρης, Φυσόπουλος, Δαλαμήτρος (75’ Τουλίκας), Ιτζόγλου, Μαργαρίτης (52’ Χατζηπούργανης), Μπατζώνης, Σεχολάρι, Κριεμάντι (75’ Γκιώνης), Γιαζιτζόγλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.