Νομική αντίδραση Κλέιμαν: Ετοιμάζει μηνύσεις κατά του ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου

Ο Μπόρις Κλέιμαν όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, θα κινηθεί νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου και της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, αξιώνοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Αφού έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 ευρώ, ο Μπόρις Κλέιμαν είναι διατεθειμένος να το τραβήξει στα άκρα με την πρώην ομάδα του και τον δήμαρχο Βόλου. Όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο Ισραηλινός που κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης, θα κινηθεί νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου αλλά και της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος.

Τα ΜΜΕ στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο 33χρονος έχει αποφασίσει να μηνύσει τον δήμαρχο Βόλου και την ομάδα της πόλης, επειδή έσπευσαν να τερματίσουν το συμβόλαιό του πριν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για την υπόθεσή του. Παράλληλα, η προσφυγή του στη δικαιοσύνη θα αφορά και τις δηλώσεις που έγιναν και παρουσιάστηκαν ως δεδομένες οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Οι μηνύσεις λοιπόν θα αφορούν συκοφαντική δυσφήμηση, ηθική βλάβη, μείωση προσωπικότητας, ψευδείς δηλώσεις, παράνομη διακοπή συμβολαίου και ηθική βλάβη. Με τον Κλέιμαν να αξιώνει συγχρόνως σημαντικά χρηματικά ποσά ως αποζημίωση.

Πηγή: newsbomb.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.