Ο Χρήστος Καλλιπολίτης στο «Magnesiasports»: «Εγώ πάντα Νίκη θα είμαι-Ισχύουν όσα είχα πει ότι θα κάνω»

Mετά την παραίτησή του από την προεδρία της ΔΕ του «κυανόλευκου» τμήματος μπάσκετ

Η παραίτηση του Χρήστου Καλλιπολίτη από την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής της Νίκης Βόλου έρχεται να προστεθεί σ’ αυτές που είχαν προηγηθεί από την μπασκετική ακαδημία και απομένει να φανεί αν θ’ ακολουθήσουν κι άλλες. Ο ίδιος πάντως δεν διευκρινίζει 100% τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση, αν και επισημαίνει στο «Magnesiasports» ότι η απόφασή του δεν αλλάζει κάποια βασικά πράγματα…

«Εγώ θα συνεχίσω να είμαι Νίκη. Πάντα Νίκη θα είμαι. Από εκεί και πέρα θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα» ανέφερε στην επικοινωνία που είχε μαζί του το «Magnesiasports» για να υπογραμμίσει: «Οι δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει από την αρχή της χρονιάς ισχύουν κανονικά και δεν αλλάζει κάτι πάνω σ’ αυτό».

Ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση πάντως είναι ένα ζητούμενο. Η ευθύνη προφανώς περνάει και πάλι στον Ερασιτέχνη, που είχε παρουσιάσει τον Χρήστο Καλλιπολίτη, ενώ από δήλωση του προέδρου Στέργιου Φάτση είχε γίνει γνωστή η σύνθεση της ΔΕ το περασμένο καλοκαίρι, κάνονντας γνωστό τότε ότι ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου μαζί με τον Αχιλλέα Τζαλάκα είχαν αναλάβει την οικονομική διαχείριση του τμήματος μπάσκετ, ενώ έφορος και συνδετικός κρίκος ερασιτέχνη και Διοικούσας, είχε αναλάβει ο Βάϊος Σταυρόπουλος. Γενικός αρχηγός παρέμεινε ο Δημήτρης Κανούλης.

Η ουσία είναι ότι επισήμως (ανακοίνωση περί του αντιθέτου δεν υπάρχει) η Διοικούσα Επιτροπή αυτήν τη στιγμή παραμένει «ακέφαλη», και ο Ερασιτέχνης είναι αυτός που καλείται να προστατεύσει το τμήμα μπάσκετ. Άλλωστε η ομάδα του Ανδρέα Μαύρου έχει ξεκινήσει θετικά, έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Πιθανότατα κατά τη διάρκεια της ημέρας να έρθουν πάντως στο προσκήνιο ανακοινώσεις, όπως πρέπει τουλάχιστον, για την προστασία πρώτα απ’ όλα των ίδιων των αθλητών που συμφώνησαν να ενταχθούν ή να παραμείνουν και φέτος στην ομάδα. Τουλάχιστον ο κ. Καλλιπολίτης ήτα καθησυχαστικός αναφέροντας ότι οι δεσμεύσεις του ισχύουν, όπως τις είχε αναλάβει το περασμένο καλοκαίρι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.