Ο «Γολγοθάς» τελείωσε και το πρόγραμμα της Νίκης ομαλοποιείται

Το μόνιμο παράπονο του Γιώργου Κούτση όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν ότι λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων και του βεβαρημένου προγράμματος της Νίκης, που έπρεπε να ανταποκρίνεται σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, δεν μπορούσε να δουλέψει, όπως ήθελε με τους παίκτες του, το τακτικό κομμάτι, αφού ενδιαφερόταν κυρίως πώς να τους ξεκουράσει και να τους έχει φρέσκους για τις επόμενες αναμετρήσεις.

Οι κυανόλευκοι έβγαλαν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά  τώρα αυτό ομαλοποιείται, αφού μέχρι τις 16 Δεκέμβρη, που είναι η τελευταία αγωνιστική μέσα στο 2018 για το πρωτάθλημα δεν υπάρχει κανένα ματς μεσοβδόμαδα, ενώ η ημερολογιακή χρονιά θα κλείσει με παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος με την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική των ομίλων, η οποία ευτυχώς μετατέθηκε για την τελευταία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα. Έτσι, πλέον η τεχνική ηγεσία θα μπορέσει αφενός να φρεσκάρει τους ποδοσφαιριστές αφετέρου να δουλέψει, όπως  θέλει αυτή και να προσπαθήσει να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες.

Θυμίζουμε πως η Νίκη από το τέλος Αυγούστου μέχρι σήμερα έχει δώσει 14 επίσημα ματς, ξεκινώντας με αυτά κόντρα σε Μακεδονικό Φούφας (είναι πρωτοπόρος στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής) και Δόξα Δράμας για το Κύπελλο Ελλάδος και ακολούθησαν εκείνα με τον Πύρασο για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ και με την Κέρκυρα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα είχαμε τα παιχνίδια με τον Θησέα για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, ενώ μέσα στον Οκτώβρη υπήρξαν έξι αγωνιστικές υποχρεώσεις (με Στυλίδα, Σέλλανα, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Απόλλωνα Μακρυχωρίου, Αστέρα Ιτέας και ΟΦΗ). Απ’ αυτά τα ματς κανένα δεν ήταν στο Πανθεσσαλικό και μόνο ένα ήταν εντός, αυτό με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στο Παντελής Μαγουλάς λόγω εργασιών στην πρώτη έδρα της Νίκης, ενώ υπήρξαν και συνεχόμενα ταξίδια.

Μέσα στον Νοέμβρη η ομάδα του Γιώργου Κούτση έχει ήδη δώσει τέσσερα ματς, δύο με Ολυμπιακό Β. για πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΘ και άλλα δύο για τη Γ’ Εθνική με Αναγέννηση στην Καρδίτσα και Φωκικό στο Πανθεσσαλικό, στα οποία σημείωσε συνολικά 11 γκολ, με συνέπεια να έχει και την καλύτερη επίθεση στον τέταρτο όμιλο με 23 τέρματα, ενώ διαθέτει και τον πρώτο σκόρερ όλης της Γ’ Εθνικής, τον Κέρι Λόρι με δέκα γκολ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, από σήμερα που επιστρέφουν οι παίκτες από το ρεπό τους και ξεκινά η προετοιμασία για τον νέο εντός έδρας αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας θα αρχίσει να διαφαίνεται σε τι κατάσταση είναι όσοι έλειψαν στο προηγούμενο ματς με τον Φωκικό, δηλαδή οι Καρτσαμπάς, Φάμπιο και Ρόβας.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Φωκικό η Νίκη έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο, αφού μεταδόθηκαν από τα μεγάφωνα του Πανθεσσαλικού σποτ του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων με πρωτοβουλία του Νίκου Ιμεράι.

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.