Ο ΝΠΣ Βόλος καλωσορίζει την έρευνα των Αρχών, ο Αλ. Κούγιας θέλει να καταθέσει ως μάρτυρας

Χωρίς να προσδιορίζει σε ποια υπόθεση αναφέρεται, και ενώ ήδη από χθες έχει γίνει γνωστό ότι η Εισαγγελία Βόλου έχει διατάξει προκαταρτική για τον αγώνα των περσινών πλέι άουτ ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Λαμία, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας τονίζει σε δήλωσή του ότι θα ζητήσει να εξεταστεί ως μάρτυρας. Αναφέρεται μάλιστα σε… φίλο, χωρίς να τον κατονομάζει, τη στιγμή που η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος αναφέρει ότι καλωσορίζει την έρευνα των Αρχών!

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι πληροφορήθηκε από μερίδα ΜΜΕ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον αγώνα του περσινού πρωταθλήματος ΝΠΣ Βόλος – Λαμία και τονίζει ότι εάν και εφόσον, η είδηση αυτή είναι πραγματική, καλωσορίζει την έρευνα των δικαστικών αρχών σημειώνοντας ότι: «Εμείς πρώτοι, πριν ακόμη και από την ΟΥΕΦΑ, είχαμε ζητήσει και προκαλέσει με σχετικό αίτημα μας στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα την επόμενη κιόλας ημέρα του αγώνα. Είμαστε στη διάθεση των αρχών, ώστε να τους παράσχουμε κάθε στοιχείο μας ζητηθεί,  προς διευκόλυνση τους».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας σημειώνει: «Επιτέλους κάποιος εισαγγελέας, όχι βέβαια ο Λαΐνης, που υλοποιεί μόνο τα σχέδια Γιάννη Παπαδόπουλου -Μπλούνα – Δέδε, αποφάσισε να κάνει το καθήκον του.

Θα ζητήσω να εξεταστώ ως μάρτυρας.

Τώρα που η UEFA χαρακτήρισε το παιχνίδι στημένο περιμένω τις σχετικές ανακοινώσεις.

Μόνο το βίντεο του αγώνα να δει ο Εισαγγελέας που θα κάνει την προανάκριση, δεν χρειάζεται να δει τίποτα άλλο.

Είμαι περίεργος τι θα πει αυτός που εμφανίζεται στις εκπομπές του Θωμαΐδη και στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και αποφαίνεται ποιο παιχνίδι είναι στημένο και ποιο δεν είναι.

Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τον φίλο μου, αλλά πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον της ομάδος μου και το έργο με τις ομάδες «Μπαρτσελόνες» δεν θέλω να το ξαναδώ, ούτε σε play off, ούτε σε play out.

Μακάρι να ζητούσαν να εξεταστούν ως μάρτυρες και άλλοι έντιμοι συνάδελφοί μου ιδιοκτήτες ΠΑΕ και να τελειώνουμε με όλους αυτούς που ήρθαν στο ποδόσφαιρο, σε όλες τις κατηγορίες, μόνο για να κονομήσουν από στημένα παιχνίδια εις βάρος όλων υμών των «ηλιθίων» και το βρωμίζουν κάθε μέρα.

Εύχομαι να μην πάει άλλη μια ευκαιρία χαμένη και να εξαφανιστούν αυτές οι 5 ομάδες, που αναφέρονται στην Ολιστική Μελέτη της UEFA και έχουν στήσει τα 57 από τα 122 στημένα, που διαπίστωσε η UEFA.

Περιμένω ακόμη τους κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαΐνη και από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να ζητήσουν από την UEFA και τον κ. Αυγενάκη ποιες είναι αυτές οι 5 ΠΑΕ και ποια παιχνίδια έστησαν και να προχωρήσουν σε πειθαρχικές τιμωρίες και ποινικές διώξεις».