Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα με Καστοριά για 3η σερί νίκη

Με το σύνθημα “όσο υπάρχουν ελπίδες τις εξαντλούμε και προσπαθούμε για το καλύτερο” ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στη Νεάπολη την Καστοριά για την 23η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής  και θέλει την τρίτη του σερί νίκη που θα σημάνει νέα ανανέωση ελπίδων για παραμονή.

Οι μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, ενώ απομένουν 4 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής  συνεχίζουν να υπάρχουν και ο Ολυμπιακός Βόλου- παρότι άργησε – θέλει να τις εξαντλήσει με μία ακόμη νίκη σήμερα που θα υποδεθεί την Καστοριά που με 28 βαθμούς δεν είναι εξασφαλισμένη με την ερυθρόλευκη ομάδα πάνω απ όλα να θέλει τη νίκη γοήτρου….

Στην ερυθρόλευκη ομάδα δηλώνουν εδώ και καιρό πως θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια που απομένουν για να πετύχουν ότι καλύτερο και ήδη κατάφεραν να “φύγουν” απο την τελευταία θέση που βρίσκονταν για αρκετές αγωνιστικές.

Σήμερα θέλει να κάνει τρίτη σερί νίκη και να δείξει ομάδα που δεν παρατά την προσπάθεια.

Στο σημερινό παιχνίδι (16:00) Ολυμπιακός-Καστοριά στην Νεάπολη, απουσία θα είναι και πάλι ο τραυματίας Καμπέρης αλλά και ο Σταμπουλής που έχει ίωση. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας  (Πετσιμέρης-Φούτρης) θα είναι και οι: Καβουσάκης, Κωνσταντίνου, Μαργαρίτης, Παπαδήμος, Διαμαντόπουλος, Σκύφτας, Παπαϊωάννου, Σιουμουρέκης, Ακριβόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κόλα, Αναστασίου, Γιαρλελής, Καρβούνης, Καρατσόλης, Σκοπελίτης, Ντινόπουλος, Κατσαγεωργίου και Μυλωνάς.

Η σημερινή 23η αγωνιστική (16:00) στον 2ο όμιλο της Γ’  Εθνικής:

Μακεδονικός Φούφα – ΑΟ Χανιώτης

Πιερικός – Κοζάνη

Ολυμπιακός Βόλου – Καστοριά

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Δωτιέας Αγιάς

Ελασσόνα – Σβορώνος

ΑΕΠ Κοζάνης – Εδεσσαϊκός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κοζάνη  50

ΑΟ Χανιώτης  37

Πιερικός  35

Κεραυνός Αγγελοχωρίου  33

Σβορώνος   32

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου  32

Καστοριά  28

ΑΕΠ Κοζάνης   28

ΠΑΟΚ Κρηστώνης  27

Εδεσσαϊκός   27

Ελασσόνα   26

Μακεδονικός Φούφα  23

Ολυμπιακός Βόλου 22

Δωτιέας Αγιάς 17

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.