Παπαδόπουλος: «Σημαντικά τα παιχνίδια με Βέροια και Τρίκαλα μετά τη σημερινή νίκη»

Στη σημασία της νίκης επί του Ασπροπύργου ενόψει των αναμετρήσεων με τη Βέροια και τα Τρίκαλα στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος. Δίκαια χαρακτήρισε εξάλλου την επικράτηση των «ερυθρόλευκων» ο Γιώργος Βαζάκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Ασπρόπουργο:

Γιώργος Βαζάκας (προπονητής Ασπροπύργου): «Χάσαμε από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Η καλύτερη ομάδα που παίξαμε μέχρι τώρα ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου. Οπότε, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και θα πω ότι είχαμε πολλές απώλειες γιατί φύγανε 6-7 παίκτες και θα πάρουμε άλλους 4-5 και θα είμαστε έτοιμοι στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αν μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου τώρα θα λέγαμε ότι είμαστε ομάδα που μπορεί ν’ ανέβει, τώρα να σωθούμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και το ξεπερνάμε. Σίγουρα είναι βαριά ήττα αλλά όταν χάνεις από τον Ολυμπιακό Βόλου που είναι τόσο καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή ν’ αλλάξουν το παιχνίδι, καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να είσαι πολύ έτοιμος για να παίξεις. Δεν μπορέσαμε, γρήγορα το ξεχνάμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Τρίγλια που για εμάς είναι τελικός για τη σωτηρία μας. Εύχομαι καλή συνέχεια και ο Ολυμπιακός Βόλου που είναι μια ομάδα με την οποία δέθηκα και έχω πάρει τίτλο, να πάρει ο Σούλης Παπαδόπουλος τίτλο φέτος, γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δυναμική και ιστορία για να παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες και το αξίζει».

Σούλης Παπαδόπουλος (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): «Είναι μεγάλη τιμή ένας προπονητής πολύ έμπειρος, όπως είναι ο Γιώργος Βαζάκας, να λέει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό είναι τιμή και για μένα και την ομάδα μου, γιατί πραγματικά είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, αν και φοβόμουνα τη διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί κάπως χαλαρώνουν τα πράγματα. Αλλά δουλέψαμε αρκετά καλά και ήρθαν και κάποια παιδιά, αλλά τον Παύλο (σ.σ. Μητρόπουλο) που έχει εμπειρία, τη στιγμή που είχαμε και τις τιμωρίες του Φαζού και του Λάσκαρη, αναγκαστικά τον χρησιμοποιήσαμε, και τον Κέρι που μπήκε ως αλλαγή. Έχω εμπιστοσύνη στο υλικό που είχαμε και οι παίκτες που έρχονται σε μια ομάδα πρέπει να μπαίνουν σιγά σιγά για να μην χαλάει η συνοχή της.

Σχετικά με το παιχνίδι ήμαστε πολύ καλοί, απέναντι σε μία εβδομάδα που στα πρώτα δέκα λεπτά μπήκαν πολλές φορές μέσα στην περιοχή μας και απειλητικά. Εκεί, αν δεχόμασταν κάποιο γκολ, μπορεί να αγχωνόμασταν. Σίγουρα το παιχνίδι το τελειώσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είπαμε μέσα στα αποδυτήρια να πετύχουμε ένα γκολ ακόμα, για να είμαστε σίγουροι και από εκεί και πέρα να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας, γιατί ξέραμε ότι ερχόμασταν και από διακοπή. Είναι μια δίκαια νίκη απέναντι σε μία ομάδα που εγώ πιστεύω ότι δεν θα κινδυνεύσει και λόγω του προπονητή και της δυναμικής που έχει σαν ομάδα, γιατί τους έχω παρακολουθήσει στον πρώτο γύρο.

Κοιτάμε να ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες και να ετοιμαστούμε για τη Βέροια σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Αλλά για να ήταν σημαντικό αυτό, έπρεπε να κερδηθεί το σημερινό, για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Για να μην ξεχνάμε πως, όταν ξεκινήσαμε και ήρθαμε εδώ, ήμαστε σχεδόν τελευταίοι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο και στη διοίκηση, γιατί κάνει πολλές προσπάθειες. Εύχομαι και στον Γιώργο καλή συνέχεια και να ξέρετε ότι δεν είμαστε φίλοι. Έχουμε τσακωθεί πολλές φορές μέσα στο γήπεδο. Αλλά όταν είσαι δίκαιος και βλέπεις το ποδόσφαιρο καθαρά, λες την αλήθεια».

Φώτης Λογοθέτης (ποδοσφαιριστής Ασπροπύργου): «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου ήταν καλύτερος από μας και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι τελικός και θέλουμε τη νίκη για γρήγορη σωτηρία και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Αντώνης Τσιάρας (ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού Βόλου): «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή. Δουλέψαμε πάρα πολύ μετά τις διακοπές γι’ αυτό και φανήκαμε σήμερα έτοιμοι. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε, για να έχουμε ψηλότερους στόχους και είμαστε χαρούμενοι που η νίκη συνοδεύτηκε από μία καλή εμφάνιση. Συνεχίζουμε, τα επόμενα παιχνίδια με Βέροια και Τρίκαλα είναι ντέρμπι. Πρέπει να έχουμε μία ανάλογη εικόνα για να μπορέσει η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.