Παπακωνσταντίνου: Στόχος να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα στη Superleague 2 (video)

Στόχος της διοίκησης της Νίκης Βόλου είναι να πρωταγωνιστήσει και φέτος σε όλα τα επίπεδα στην κατηγορία της Superleague 2 όπου και θα αγωνίζεται, σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα τον “κυανόλευκων” Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους στο περιθώριο της πρώτης ανοιχτής προς τους φιλάθλους προπόνησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο “Π.Μαγουλάς” ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε μεταξύ άλλων:

Ευχόμαστε η χρονιά να πάει ομαλά, με υγεία για όλα τα παιδιά. Για όλο τον κόσμο. Ξεκινάμε όπως κάθε χρόνο με πίστη για το καλύτερο. Να ενωθεί ο κόσμος το προπονητικό τιμ, η διοίκηση, οι παίχτες για να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η κυβέρνηση που είναι υπεύθυνη γι’ αυτή την αναδιάρθρωση θα πράξει σωστά και θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια της Superleague 2 σ’ αυτά τα μεταβατικά χρόνια μέχρι να γίνουμε με έναν όμιλο
Εύχομαι στον κόσμο καλό χειμώνα γιατί θα είναι σίγουρα δύσκολος. Εμείς αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα βάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας τη φετινή χρονιά που είναι αφενός να πρωταγωνιστήσουμε σε όλα τα επίπεδα στη Superleague 2 και να πετύχουμε όποια καλύτερη βαθμολογία γίνεται.

Για το πόσο δύσκολο είναι για μια διοίκηση να βάζει συνεχώς λεφτά, ενώ εκκρεμεί και η καταβολή των χρημάτων από το στοίχημα
Το δύσκολο στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι δεν υπάρχει πλαίσιο και δεν μπορείς να κάνεις σωστό προγραμματισμό. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούν και οι πολιτικοί γιατί το παν σε οποιονδήποτε επαγγελματικό οργανισμό είναι να κάνει προγραμματισμό, χωρίς αυτό πάνε πίσω πολλά πράγματα. Παρ’ όλα αυτά εμείς πάλι θα κάνουμε αυτά που μπορούμε για να προχωρήσει και να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι αυτό που λέμε κάθε χρόνο, η ομάδα να παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο, να έρχεται ο κόσμος να χαίρεται με το θέαμα που θα βλέπει γιατί είναι πολύ σημαντικό αυτές τις 2-3 ώρες που χάνει από τον ελεύθερό του χρόνο κάθε σαββατοκύριακο, η ομάδα να παίζει με πάθος. Να διεκδικεί κάθε παιχνίδι, το αποδείξαμε και πέρυσι . Πάμε να δημιουργήσουμε νοοτροπία νικητή, που δεν είναι εύκολο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα τα δίνει όλα μέσ’ στο γήπεδο για το καλύτερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.