Παραμένει φαβορί ο Πύρασος,, από κοντά η Αγία Άννα

Νίκες απέναντι σε Σαρακηνό και Ρήγα Φεραίο αντίστοιχα

Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή παραμένει ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, αφού για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ επικράτησε 3-0 σε βάρος του Σαρακηνού στο «Παντελής Μαγουλάς», διατηρώντας τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Αγία Άννα, που με τη σειρά της πήρε το θετικό αποτέλεσμα 2-1 στο Βελεστίνο απέναντι στον Ρήγα Φεραίο.

Στο «Παντελής Μαγουλάς» λοιπόν, το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Ηλίας Βλάχος που επέστρεψε ύστερα από τραυματισμό, σκοράροντας με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, Από την άλλη στο το 32’ ο Παπαδόπουλος είχε δοκάρι με σουτ, ενώ στο στο 37’ έγινε το 2-0, όταν ο Βλάχος έκανε την κεφαλιά, ο Κοντογιάννης απέκρουσε, με τον Μοράλες μετά τη νέα σέντρα του Παπαδόπουλου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Σαρακηνός απείλησε με τον Αγγελή στο 57’, αλλά τελευταία στιγμή έκοψε την προσπάθειά του ο Ρακής, ενώ στο  70’ έγινε το 3-0 για τον Πύρασο με πλασέ του Μιχόπουλου.

Πύρασος Νέας Αγχιάλου: Κεφαλάς, Μπόλης (85’ Δημητριάδης), Παπαδόπουλος, Ρακής, Μιχόπουλος, Θεοδωρόπουλος (71’ Ροτζέριο), Αγιασιώτης, Αραπίτσας, Βλάχος (77’ Γκαραβέλας), Οικονόμου (85’ Καραγιώργος), Ζάχος (77’ Φουρκιώτης).

Σαρακηνός: Κοντογιάννης, Ζάγκας (46’ Νιαώτης),  Αγγελής, Γιαμαλής, Μοράλες (46’ Θεοχάρης), Ράπτης, Καλλιακούδας (80’ Γλάρος), Καλαμάτας (80’ Δημόπουλος Ν.), Βαλωτής, Αραμπατζής, Αντωνίου (58’ Δημόπουλος Κ.).

Πήρε αυτό που ήθελε η Αγία Άννα

Στο γήπεδο του Βελεστίνου, η Αγία Άννα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 17’, με τον Τζοβάρα να περνάει την μπάλα στον Παπαδημητρίου και αυτός με σουτ παραβίασε την εστί του Τσιλίγκου.

Οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη πίεσαν στη συνέχεια αλλά δεν ερχόταν το γκολ, ωστόσο στο 65’ ο Δημήτρης Αγροκώστας βρέθηκε πεσμένος εντός της αντίπαλης περιοχής με τον διαιτητή Θάνο να δίνει πέναλτι για ανατροπή του παίκτη των γηπεδούχων από τον αντίπαλο τερματοφύλακα Φλίγκο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γάρος για να κάνει το 1-1 για τον Ρήγα Φεραίο.

Η Αγία Άννα όμως δεν είχε πει την τελευταία λέξη της και στο 67’, με τον Παπαδημητρίου να βρίσκει τον Σέττο που έπιασε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσιλίγκου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Ρήγας Φεραίος: Τσιλίγκος, Χότζα, Σταματίου, Βουραζέρης, Βαϊόπουλος (46’ Γάρος), Γοδενόπουλος, Σουγκάρης (80’ Τζινιέρης), Ρόκας, Καραγιάννης, Τσιακίρης (70’ Νούλας),  Αγροκώστας Δ.

Αγία Άννα: Φλίγκος, Χατζητρακόσιας (20’ λ. τρ. Παπαδήμος), Καλαμίδας, Βέργος, Χολέβας, Τσιουρέλης (55’ Ζαρίφης), Πετράκος, Κορέτας (80’ Τσελεπής), Παπαδημητρίου, Τζοβάρας (80’ Στεργιόπουλος), Σέττος.

H βαθμολογία πλέον στα πλέι οφ της Α’ ΕΠΣΘ διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Πύρασος Νέας Αγχιάλου 27
  2. Aγ. Άννα 23
  3. Ρήγας Φεραίος             18
  4. Σαρακηνός 14
  5. Αίας Σούρπης 13
  6. ΓΣ Αλμυρού 12
  7. Τοξότης 9
  8. Ακρόπολη 6

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.