Παραμένει και ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου στον Ολυμπιακό Βόλου

Η γνωστοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος μέσω social media

Την παραμονή του Σεραφείμ Παπαϊωάννου γνωστοποίησε μέσω social media o Ολυμπιακός Βόλου, σημειώνοντας ότι ο παίκτης τιμά την ομάδα, αφήνοντας κατά μέρος τη δυνατότητα που όπως υποστηρίζει είχε να βρει συμβόλαιο σε ομάδα εθνικής κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός Βόλου επισημαίνει τα εξής: «Ένα ακόμα δικό μας παιδί, ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου, μπροστά και πάνω από το «εγώ» του, βάζει την αγάπη του για την ομάδα και ακολουθεί τον Ολυμπιακό Βόλου στην Α’ Τοπική.

Οι συστάσεις για τον ΣΕΡΑ σαν παίκτη είναι περιττές. Αυτό που έχει αξία να εστιάσουμε είναι ότι παρά την ευκολία με την οποία θα μπορούσε να βρει συμβόλαιο σε ομάδες Γ’ Εθνικής και Σούπερ Λιγκ 2 και πόσο μάλλον σε ομάδα Α’ Τοπικής και παρά κάποια ρεπορτάζ που έσπευσαν για μια ακόμα φορά να τον φέρουν μακριά από την ομάδα, έβαλε μπροστά και πάνω από όλα την αγάπη του για αυτή και έδειξε με ΠΡΑΞΕΙΣ ότι μαζί με τον Σκόπε, τον Αλέκο και τα άλλα παιδιά, είναι πάνω από όλα η ομάδα και όχι η “βολή” τους και οι προσωπικές τους φιλοδοξίες.

«Τα στερνά τιμούν τα πρώτα». Τιμήστε τις πράξεις. Κρίνετε τους ανθρώπους από τις πράξεις τους. Είναι δικά μας παιδιά. Ολυμπιακός Βόλου και στο τοπικό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.