Περιμένει Λίγκα και ημερομηνία η Νίκη Βόλου

Για να προχωρήσει στην πλήρη υλοποίηση του σχεδιασμού

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο για να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, ωστόσο τα πλάνα όλων άλλαξαν, καθώς διαφαίνεται η καθυστέρηση (για μία ακόμη χρονιά) της έναρξης του πρωταθλήματος. Έτσι οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τη Λίγκα, για να μάθουν την οριστική ημερομηνία της πρώτης σέντρας…

Η έναρξη πηγαίνει έναν μήνα περίπου πίσω, αλλά και πάλι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα γίνει… Ούτε καν τηλεοπτικό συμβόλαιο δεν υπάρχει, κάτι που ακόμη και πέρυσι μέχρι να βρεθεί λύση, αποτέλεσε εμπόδιο έναρξης της αγωνιστικής δράσης. Την ίδια στιγμή, με τον δημόσιο τηλεοπτικό δίαυλο να εμφανίζεται αρνητικός στο να συνεχίσει να προβάλει τις αναμετρήσεις, παραμένει άγνωστο ποιες είναι οι πιθανές λύσεις.

Από την άλλη κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την υπόθεση των στημένων αγώνων και αν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα προκύψουν στοιχεία και κατηγορίες σε βάρος ομάδων, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στην αναγκαστική «έξοδό» τους από τη Λίγκα. Το μόνο που παραμένει σημειωμένο στη λίστα, είναι η ημερομηνία για την κλήρωση του πρωταθλήματος, η 6η Σεπτεμβρίου, αλλά είναι λογικό να προκύπτουν ερωτηματικά και γι’ αυτήν.

Σ’ αυτό το κλίμα, η Νίκη αναγκαστικά περιμένει… Συμφωνίες με παίκτες υπάρχουν και για ανανεώσεις και για μεταγραφές (Λίταινας, Να’ά, Γκαραβέλης, Κραβαρίτης) και όταν οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία της πρώτης συγκέντρωσης όλοι θα είναι διαθέσιμοι.

Σ’ αυτή τη φάση προφανώς βρίσκονται όσες ομάδες δεν έχουν ν’ ανησυχούν για εξωαγωνιστικά θέματα, και αναλόγως προσαρμόζουν το πρόγραμμά τους. Οπότε και η Νίκη αναγκαστικά κινείται σε ρυθμούς… αναβολής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.