Πήρε πρόκριση με Ματτέα στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ ο Ολυμπιακός Βόλου

Νίκη στον ημιτελικό 1-0 επί της Αγίας Άννας

Χάρη σε ένα εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε ο Αργεντίνος Ματτέα, στο 60’ της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 1-0 σε βάρος της Αγίας Άννας, στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ, και ετοιμάζεται πλέον για τον τελικό όπου θα συναντήσει τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τα κόρνερ να είναι περισσότερα(!), ωστόσο το τέρμα του Ματτέα ήταν αρκετό, για να δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό Βόλου να διεκδικήσει το τρόπαιο, με τον τελικό να διεξάγεται προφανώς το επόμενο Σαββατοκύριακο 27-28 Απριλίου. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι στο πρόγραμμά του, πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Φάσεις προς το τέλος…

Έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος του πρώτου μέρους, για να δούμε κάποιες φάσεις στην αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό Βόλου να ζητάει γκολ, που ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε ότι δεν σημειώθηκε. Αυτό που ξεχώρισε ωστόσο ήταν τα πολλά κόρνερ, αφού μόνο στα 15 πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου είχε πάρει ήδη πέντε κόρνερ, για να φτάσουμε στο 10-1 μέχρι το ημίχρονο!

Στο 39’ ο Ολυμπιακός Βόλου φώναξε για γκολ, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Ζέρη, ο Οικονόμου έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο έδαφος. Οι «ερυθρόλευκοι» φώναξαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής Δημητριάδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, θεωρώντας ότι δεν σημειώθηκε τέρμα στη συγκεκριμένη φάση.

Στο 44’ πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου είχε ευκαιρία, με τον Κούλπα να δίνει την μπάλα στον Βλάχο, ο οποίος σούταρε, αλλά ο Αϊντίνι κατάφερε να αποκρούσει με τα πόδια και να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Βρήκε το γκολ με Ματτέα ο Ολυμπιακός Βόλου

Πιο ενεργητικός και ουσιώδης ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου στα 15 πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, αλλά τελική προσπάθεια δεν έβγαζε. Ωστόσο η Αγία Άννα έδειξε σημάδια ζωής στο 59’, με τον Αργύρη να βρίσκει τον Παπαδημητρίου, που σούταρε κινούμενος από αριστερά, για να διώξει με τα χέρια ο Σιδεράκης. Από εκεί όμως άρχισε και η φάση για το γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Ματτέα κινήθηκε από δεξιά και έκανε την επέλαση, για να πιάσει ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Αϊντίνι στο 60’, ξεσηκώνοντας τον κόσμο και τους συμπαίκτες του. Έτσι, έγινε το 1-0, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει τα πάνω του από εκείνο το σημείο και μετά, έχοντας περισσότερη εκρηκτικότητα, αλλά όχι για πολύ…

Στο 64’ καταγράφεται από πλευράς Αγίας Άννας μία εκτέλεση φάουλ του Κόλα, που έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, αλλά από εκεί και πέρα ουσία στην αναμέτρηση δεν έκανε την εμφάνισή της.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι έφτασε στις καθυστερήσεις, χωρίς να έρχεται κάτι περισσότερο στο προσκήνιο, με το 1-0 να δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό Βόλου.

Oλυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Αναστασίου (76’ Σκοπελίτης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Ματτέα (94’ Κατσαγεωργίου), Οικονόμου  (90’ Παπαϊωάννου), Βλάχος, Ζέρης, Σέττος (90’ Νούσιος).

Αγία Άννα (Φραγκούλης): Αϊντίνι Ηλ., Τόγιας, Παπαδήμος (68’ Ζαφειρίου, 86’ λ.τ. Κωτούλας), Χολέβας, Καλτσουνάς, Βέργος (76’ Κουφογεώργος), Κορέτα (76’ Μακρής), Κόλα, Παπαδημητρίου, Αργύρης, Χειλάς (76’ Τσελεπής).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.