Προπονητής και μεταγραφικά απασχολούν τον Ολυμπιακό Βόλου

To όνομα του Περικλή Αμανατίδη συνεχίζει να «παίζει» δυνατά για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, με στελέχη της ομάδας να κάνουν λόγο για «αναμενόμενες ανακοινώσεις» από την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν 100% ότι ο έμπειρος τεχνικός θα είναι αυτός που θ’ αναλάβει να καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό Βόλου την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ίσως η ανακοίνωση του ονόματος του προπονητή να συνδυαστεί με αυτή για τον τεχνικό διευθυντή που διαρρέεται ότι είναι ο Θωμάς Μακρής. Το ενδιαφέρον της Βέροιας πάντως για τον Περικλή Αμανατίδη είναι υπαρκτό, και η πίεση από πλευράς Ημαθίας ισχυρή, αν και δεν φαίνεται να έχει το προβάδισμα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Βαρύτητα πάντως δίνεται αρκετά από πλευράς διοίκησης, και δη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ευριπίδη Τσιμπανάκου, στο θέμα του προπονητικού κέντρου, υπ’ ευθύνη της ΠΑΕ στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Οι σκέψεις αρκετές, οι αποφάσεις ανάλογες, και όλοι θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εκεί, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν το δικό τους σπίτι.

Το ρόστερ

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του αγωνιστικού συνόλου; Πέρα από θέμα διοίκησης είναι και προπονητή, ωστόσο επαφές έχουν γίνει, κυρίως με τους παίκτες που αγωνίστηκαν την τελευταία χρονιά στην ομάδα.

Ήδη οι Μητρόπουλος, Φαζός αλλά και οι αλλοδαποί παίκτες αποτελούν παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Μπουτζίκος δείχνει να παραμένει. Οι Γραικός και Τσιάρας έχουν δεχθεί πρόταση για να παραμείνουν (με τον δεύτερο τουλάχιστον δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη), ενώ κάποιοι σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να δοθούν δανεικοί.

Βέβαια, σε πρώτο πλάνο παραμένει και η προσπάθεια της «Oλυμπιακής Συμμαχίας». Οι διοικούντες ελπίζουν σε μεγαλύτερη ανταπόκριση του κόσμου, και σε περισσότερους που θα πλαισιώσουν την ομάδα, ή θα την στηρίξουν με τον πιο απλό τουλάχιστον τρόπο για να κάνει τα βήματα που θέλει τη νέα χρονιά, με φόντο μάλιστα και την αναδιάρθρωση. Άλλωστε ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη δεύτερη εθνική κατηγορία.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.