Προς 4 Σεπτεμβρίου η κλήρωση για την ΕΠΣΘ

Με φόντο και τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο καταρτισμός του προγράμματος

Έχοντας πλέον 15 ομάδες στη Γ’ ΕΠΣΘ, μετά και την προσθήκη της ομάδας Β’ της Νίκης Βόλου στην κατηγορία, η Ένωση ετοιμάζεται και για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων που βρίσκονται στην ευθύνη της, αλλά και για το κύπελλο που διοργανώνει με τη συμμετοχή των ομάδων της.

Με την πρώτη σέντρα στην Α’ ΕΠΣΘ να γίνεται το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, η Ένωση προσανατολίζεται στο να κάνει τις κληρώσεις τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, και απομένει αυτό ν’ ανακοινωθεί επισήμως αλλά και να οριστεί ο τόπος που θα πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το πρόγραμμα για τις τρεις κατηγορίες επηρεάζεται και από τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον πρώτο γύρο να διεξάγεται την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Με δεδομένο ότι σε κάποιους (αν όχι σε όλους) δήμους θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος για την εκλογική διαδικασία μία εβδομάδα μετά (Κυριακή 15 Οκτωβρίου), τα στελέχη της Ένωσης προσπαθούν εδώ και καιρό να βγάλουν τον… αλγόριθμο που θα καθορίσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγωνιστικών.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.