Προς το παρόν… πρεμιέρα 24 Σεπτεμβρίου στη Super League 2

Ετοιμασίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο 

Το ΔΣ της Super League 2 έφερε την πρώτη είδηση για τη νέα χρονιά, αφού αποφασίστηκε το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 ν’ αρχίσει (καλώς εχόντων των πραγμάτων και των καταστάσεων)  στις 24 Σεπτεμβρίου.

Επαναλαμβάνουμε ότι αυτό θα ισχύσει αν όλα πάνε καλά. Τηλεοπτικά και διαχωρισμός ομίλων για τη νέα χρονιά, καθώς έγινε η σχετική συζήτηση, είναι «καυτά» θέματα που δεν έχουν κλείσει και υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη για να οριστικοποιηθούν τα δεδομένα, με τη γενική συνέλευση του Ιουλίου να αναμένεται να φέρει νεότερα σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης πάντως, επιβεβαιώθηκε και τυπικά ότι η Νίκη Βόλου τερμάτισε 3η στον Α’ όμιλο, συγκεντρώνοντας 52 βαθμούς.

Η ανακοίνωση της Λίγκας από εκεί και πέρα έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, κατά το οποίο επικυρώθηκε  η βαθμολογία Α και Β Ομίλου αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 . Προβιβάστηκαν στην Super League οι ΠΑΕ Πανσερραϊκός από τον Α Όμιλο και ΠΑΕ Κηφισιά από τον Β Όμιλο.

Υποβιβάστηκαν στη Γ Εθνική οι ΠΑΕ Βέροια ΝΠΣ, ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας, ΠΑΕ Θεσπρωτός, ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας από τον Α Όμιλο και ΠΑΕ Προοδευτική, ΠΑΕ Επισκοπή, ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ και ΠΑΕ ΠΑΣΑ Ηρόδοτος από τον Β Όμιλο

Το πρωτάθλημα της Super League 2 θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων θα κατατεθούν έως τις 24 Ιουλίου 2023. Δόθηκε σχέδιο προκήρυξης στις ΠΑΕ μέλη, για το οποίο θα ληφθεί απόφαση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2023».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.