Ρόκας: Θέλουμε πολύ τόσο το Κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα

Πως βλέπουν με σοβαρότητα το Κύπελλο και θέλουν να κατακτήσουν τόσο αυτό όσο και το πρωτάθλημα επισήμανε στις δηλώσεις του ενόψει του τελικού με τον Αίαντα ο Στάθης Ρόκας. Αναλυτικά:

«Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε αυτόν τον θεσμό είχαμε βάλει ως στόχο να βρεθούμε στον τελικό και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Με όποια ομάδα κι αν παίζαμε βλέπαμε με την ίδια σοβαρότητα το κάθε παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε και με τον Αίαντα. Να μπούμε στο γήπεδο, να είμαστε σοβαροί, να πάρουμε το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός έχει  χρόνια να διακριθεί κατακτώντας κάποιον τίτλο.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα για την πορεία του μέχρι εδώ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επειδή παρακολουθώ και τα παιχνίδια της ΕΠΣΘ έχει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Δε μας επιτρέπεται στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε να σκεφτούμε αν είναι Κύπελλο ή πρωτάθλημα. Θα μπούμε με την ίδια σοβαρότητα που μπαίνουμε και σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε πάρα πολύ το Κύπελλο, όσο και το πρωτάθλημα. Να τελειώνουμε με αυτή τη διοργάνωση του Κυπέλλου και να συνεχίσουμε με τον βασικό μας στόχο ο οποίος είναι το πρωτάθλημα».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.