Σε εξέλιξη οι εκλογές του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου (φωτογραφίες)

Ενωτικό κλίμα από υποψήφιους και ψηφοφόρους

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, στα γραφεία του συλλόγου, και όλα κυλούν από την πρώτη στιγμή ομαλά.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι από την πρώτη στιγμή αρκετά μέλη με δικαίωμα ψήφου, από τα 226 συνολικά που έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν στην κάλπη βρέθηκαν στα γραφεία προκειμένου να πάρουν μέρος στη διαδικασία και ν’ ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όπως είναι γνωστό μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου είναι ο νυν επικεφαλής του απερχόμενου ΔΣ, Νίκος Τσεκούρας, που τόνισε ωστόσο ότι δεν τον εκφράζει το «χωρίς αντίπαλο», μιλώντας στο «Μagnesiasports» που παρακολούθησε την έναρξη της διαδικασίας. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που συμμετέχει αθρόα σ’ αυτήν τη διαδικασία του συλλόγου και στις εκλογές. Εύχομαι να βγουν οι καλύτεροι για να μπορέσει ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει τον δρόμο του. Θεωρώ ότι η επόμενη τριετία θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Θα δούμε όλα τα θέματα, και το γήπεδο της Άλλης Μεριάς και το ΕΑΚ, αγαπημένοι και με σύνεση, όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Αυτό που διάβασα ότι δεν έχω αντίπαλο, δεν εκφράζει ούτε εμένα ούτε το ΔΣ. Εμείς μέχρι στιγμής πορευτήκαμε με γνώμονα την καλή συνεννόηση. Είμαστε ανοιχτοί σε όλους, με ταπεινότητα, τους θέλουμε όλους κοντά μας. Κάνω πάλι έκκληση για την αυριανή ημέρα, η πόρτα μας είναι ανοιχτή στα νέας μας γραφεία στην Ιωλκού, να έρθουν να συζητήσουμε για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου».

Στην ψηφοφορία, ως μέλος του ΑΣ εξάλλου συμμετείχε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευρυπίδης Τσιμπανάκος, σημειώνοντας στο «Μagnesiasports» ότι: «Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη. Εύχομαι τα τρία χρόνια της νέας αρχής να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα. Να βοηθήσουμε όλοι για έναν Ολυμπιακό Βόλου δυνατό, αξιόμαχο, και τα καλύτερα έρχονται».

Δείτε φωτογραφίες από τη διαδικασία:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.