Σε ρυθμούς Σαββάτου-Τετάρτης ο Ολυμπιακός Βόλου

Συνέχεια απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Η διεξαγωγή του αγώμα με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου Σάββατο αντί Κυριακής δεν αλλάζει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ρεπό κανονικά την Τρίτη, και το μεσημέρι της Τετάρτης 14/12 να επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου και να αρχίζουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ολυμπιακός Βόλου και όλες οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίζονται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και από εκεί και πέρα υπάρχει και η 7η αγωνιστική, κατά την οποία την Τετάρτη 21 του μηνός ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τον ΠΟ Ελασσόνας, σε ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι. Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εύκολο αγωνιστικό έργο στο φινάλε του 2022, ενώ επιστρέφουν στη δράση από εκεί και πέρα, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις 8 Ιανουαρίου 2023 με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εδεσσαϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη καλούνται να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι στους ερχόμενους αντιπάλους τους, καλούμενοι να αυξήσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή. Αγωνιστικά, όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ετοιμάζονται να τεθούν υπό τις οδηγίες του Σάκη Θεοδοσιάδη ενόψει μίας ακόμη αναμέτρησης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.