Σολάκης: «Στο ποδόσφαιρο ελπίζεις πάντα για το καλύτερο»

Το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου άλλαξε ριζικά, και πλέον μέλος αυτού αποτελεί και ο Ηλίας Σολάκης, ως άμεσος συνεργάτης του Λεωνίδα Βόκολου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ηλίας Σολάκης βρέθηκε και αυτός στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Πάντα ο Βόλος έχει αφήσει πολύ καλές αναμνήσεις. Πάντα μας έχει μείνει με θετικές εικόνες στο μυαλό. Μετά από κάποια χρόνια η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια. Πάντα είμαστε πρόθυμοι για μία ομάδα που μας ανέδειξε και περάσαμε πολύ καλά, να βοηθήσουμε» δήλωσε αρχικά στο «Μagnesiasports» ο κ. Σολάκης, για να εκφράσει την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας: «Θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες, είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και με τη βοήθεια όλων και με την παρουσία του Λεωνίδα Βόκολου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και να βάλει βάσεις και για κάτι καλύτερο στο μέλλον».

Για το τι μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός Βόλου σε 10 αγωνιστικές: «Στο ποδόσφαιρο πάντα ελπίζεις για το καλύτερο. Γι’ αυτό και έρχεσαι σε μία ομάδα, για να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να πάει πολύ καλά. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μαζί με τον κόουτς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «Δεν έχει ολοκληρωθεί ακριβώς το τι θα κάνω, αν θα αναλάβω και κάποιο τμήμα μικρότερων ομάδων. Σίγουρα έχω ξεκινήσει σε ένα πόστο προπονητικής και μου αρέσει αυτό το κομμάτι, θέλω να το εξελίξω. Και μέσα από τις εμπειρίες γίνεσαι καλύτερος, και εγώ σιγά-σιγά μέσα από τις εμπειρίες που θα πάρω από εδώ πέρα θα βελτιώνομαι και εγώ. Έτσι γίνονται τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, χωρίς απότομες κινήσεις, χωρίς πράγματα υπερβολικά».

Για τη γνώση που έχει όσον αφορά το έμψυχο υλικό: «Έχουμε δει την ομάδα σε τουλάχιστον 4-5 παιχνίδια. Είναι αρκετά καλοί όλοι οι ποδοσφαιριστές, και έχουν και την εμπειρία. Η ομάδα έκανε ίσως 2-3 παιχνίδια που δικαιούταν κάτι παραπάνω και δεν το πήρε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι με την αλλαγή και του προπονητή να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να δώσουν οι ποδοσφαιριστές τη θετική τους ενέργεια για να πετύχουν τους στόχους της».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.