Σταθούρος και Στεφόπουλος συνεχίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Άγγελος Σταθούρος συνεχίζει στον Ολυμπιακό βόλου
Ενώ ενισχύεται και με τους υιούς Μπουντούρη

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, ο Άγγελος Σταθούρος αποτελεί έναν από τους παίκτες που παραμένουν στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τη διοίκηση ν’ ανακοινώνει την επέκταση της συμφωνίας, ενώ και ο Μίμης Στεφόπουλος, όπως είχε ήδη αναφέρει το «Magnesiasports» αποτελεί μέλος του ρόστερ.

«Προερχόμενος από τον ΓΣ Βόλου ο 20χρονος guard εντάχθηκε στη ομάδα μας,  αποτελώντας χρήσιμη προσθήκη με προοπτική μεγαλύτερης συνεισφοράς και εξέλιξης» αναφέρει για τον Σταθούρο η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», ενώ για τον Στεφόπουλο, που ήδη έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου, αναφέρει ότι πρόκειται για 17χρονο σμολ φόργουορντ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο αθλητή, ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε και  συμμετείχε στα κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος της Εθνικής ομάδας στην ηλικιακή του κατηγορία.

«Εντάσσεται στην ομάδα μας στο πλαίσιο της φιλοσοφίας παροχής ευκαιριών σε αθλητές της περιοχής μας προκειμένου να κερδίσουν εμπειρίες και δυνατότητα εξέλιξης. Η διοίκηση εύχεται στους αθλητές καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Οι προσθήκες νεαρών παικτών δεν σταματούν εδώ, καθώς οι γιοι του Νίκου Μπουντούρη, Κώστας και Σίμος, πιθανότατα θα αποτελέσουν μέλη της ανδρικής ομάδας, όντας και οι δύο 18 ετών, και καλύπτωντας τις θέσεις 2 έως 4. Άλλωστε, ο Νίκος Μπουντούρης, που έκανε τα πρώτα του βήματα στον Ολυμπιακό Βόλου έχει αναλάβει ως γνωστόν την ακαδημία των «ερυθρόλευκων» μαζί με τον έμπειρο προπονητή Λάμπρο Πρέκα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.