Στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού Βόλου ο Μπάμπης Μπακαρός

Ο Μπάμπης Μπακαρός (δεύτερος από αριστέρα) με την τριάδα τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 2020-21.

H άφιξη του Τίμου Καβακά στον Ολυμπιακό Βόλου φέρνει και νέο προπονητή τερματοφυλάκων, και μάλιστα γνωστό στους «ερυθρόλευκους», αφού στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» επιστρέφει ο Μπάμπης Μπακαρός.

Ο γνωστός προπονητής τερματοφυλάκων, βρέθηκε για λίγο φέτος στον ΑΟ Τρίκαλα, από τον οποίο αποχώρησε όμως, αφού η κατάσταση στην ομάδα της δυτικής Θεσσαλίας είναι πολύ ρευστή οικονομικά και διοικητικά. Ο Μπακαρός πάντως ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, από τον οποίο είχε αποχωρήσει, όταν είχε φύγει και ο Περικλής Αμανατίδης από την τεχνική ηγεσία, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Μπάμπη Μπακαρού στο τεχνικό τιμ, καθώς είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο Μπάμπης Μπακαρός έχει συνδέσει το όνομα του με τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς έχει προσφέρει επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Φιλιππούπολης, τόσο από την θέση του τερματοφύλακα όσο και από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Είχε εργαστεί ξανά στον Ολυμπιακό Βόλου το 2020, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, από τον οποίο αποχώρησε πρόσφατα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.