Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Λογοδότης-Προσθαφαίρεση( ; ) στη Νίκη Βόλου 

Μετά τη μεταξύ τους αναμέτρησης στο βολιώτικο μπασκετικό ντέρμπι, τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και η Νίκη Βόλου κοιτούν το 2023, ελπίζοντας ότι το νέο έτος θα φέρει περισσότερα και καλύτερα δεδομένα, και παίρνοντας ανάσες ξεκούρασης ενόψει εορτών, διοικήσεις και προπονητικά επιτελεία ετοιμάζονται για προσθαφαιρέσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τη Νίκη αναμένεται τουλάχιστον μία αποχώρηση παίκτη, ενώ υπάρχει περίπτωση και για μία προσθήκη, εφόσον βρεθεί ο παίκτης που θα ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Στον Ολυμπιακό Βόλου πάλι ήδη έχει γίνει μία προσθήκη και απλά αναμένεται η επισημοποίησή της. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Λογοδότη, με τον 20χρονο γκαρντ να επιστρέφει στον Βόλο (είχε ξεκινήσει την πορεία του από τον Αιολικό), και είναι ήδη στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Όσον αφορά άλλες προσθήκες, όλα εξαρτώνται από τα οικονομικά δεδομένα, και αν βρεθούν τα απαραίτητα… κονδύλια θα γίνει προσπάθεια και για άλλη μεταγραφή. Για αποχωρήσεις πάλι, από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου δεν αναφέρεται κάτι, αλλά δύο τουλάχιστον παίκτες έχουν μπει στο στόχαστρο άλλων συλλόγων…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.