Θα προπονηθεί στο Αρμένιο ο Ολυμπιακός Β., 50-50 για Ζγκούρη

Εκτός Νομού Μαγνησίας θα προπονηθεί την Τετάρτη (31/10), ίσως και την Πέμπτη ο Ολυμπιακός Βόλου, που ξέρει ότι θα έχει το Πανθεσσαλικό στη διάθεσή του από την επόμενη βδομάδα, ενώ τις προηγούμενες μέρες και από τη στιγμή που αυτό έκλεισε για εργασίες έκανε συνεχείς προπονήσεις στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, όπως συνέβη και σήμερα, αφού το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε Σάββατο για το πρωτάθλημα έκανε την τεχνική ηγεσία να δώσει ρεπό την Κυριακή και την Τρίτη να δουλέψει κανονικά με τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στο Αρμένιο της Λάρισας, για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει ντέρμπι, ενώ σκοπεύουν, αν η Νίκη πάρει πριν το μεταξύ τους παιχνίδι το βοηθητικό ή το κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικό για προπόνηση στο τέλος της βδομάδας, να το ζητήσουν κι αυτοί.

Στα αγωνιστικά, ο Σαχινίδης όλα δείχνουν πως δε θα αποθεραπευθεί πριν την αναμέτρηση με τη Νίκη και πως θα είναι και πάλι απών, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται να χάσει και το επόμενο ματς. Σε ό,τι αφορά τον Ζγκούρη και τον τραυματισμό του στο 44ο λεπτό με τη Στυλίδα, έχει υποστεί μία μικρή θλάση, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, και οι πιθανότητες να δώσει το παρών την Κυριακή είναι μοιρασμένες. Τέλος,  ο Σάββας έχει πολλές πιθανότητες να επανέλθει κανονικά μετά την απουσία του με τη Στυλίδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.