Θέλει ξεκίνημα με το δεξί για το 2020 ο Ολυμπιακός Βόλου

Το ρεπό της Πρωτοχρονιάς έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να πάρουν επιπλέον ανάσες, αλλά η περίοδος των εορτών αποτελεί για όλους παρελθόν, οπότε και οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται εντατικά πλέον για τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Η αρχή για το 2020 γίνεται με εντός έδρας αναμέτρηση και μάλιστα με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο του Γιώργου Βαζάκα, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της Fooball League. Στόχος βέβαια δεν είναι άλλος από το ξεκίνημα με το δεξί τόσο για τον δεύτερο γύρο όσο και για το νέο έτος γενικά για το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου, που έχει αφήσει πίσω του την ήττα από την Καβάλα στο φινάλε του περασμένου πλέον έτους.

Οι προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» συνεχίζονται σε έντονους ρυθμούς καθώς το παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο για τη 14η αγωνιστική έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης (15:00), και η περίοδος των εορτών δεν ήταν και η πλέον ευνοϊκή για μία πλήρη προετοιμασία… Όμως ο Σούλης Παπαδόπουλος δείχνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση οι παίκτες του, περιμένοντας και από τους νεοαποκτηθέντες να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους άμεσα.

Άλλωστε, τα διαδικαστικά τρέχουν από πλευράς διοίκησης προκειμένου να ολοκληρωθούν όλα τα στάδια της γραφειοκρατίας και οι παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου για τη αναμέτρηση του Σαββάτου. Μάλιστα, παραμονή Πρωτοχρονιάς ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν, που προπονείται ήδη από τα μέσα Δεκεμβρίου με την υπόλοιπη ομάδα. Είχαν προηγηθεί οι ανακοινώσεις για τους Ξενοδόχοφ, Μητρόπουλο και Κέρι από πλευράς ΠΑΕ, ενώ έπεται και συνέχεια…

Επιστρέφει ο Πόζογλου
Μία επιστροφή αλλά και δύο απουσίες μετρά για τον αγώνα του Σαββάτου το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα, επιστρέφει ο Στέλιος Πόζογλου που εξέτισε την ποινή που είχε λόγω καρτών στο παιχνίδι με την Καβάλα. Από την άλλη, ο Σούλης Παπαδόπουλος μετρά δύο απουσίες, καθώς οι Φαζός και Λάσκαρης έχουν συμπληρώσειι κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στον αγώνα του Σαββάτου.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου
Ολυμπιακός Βόλου και Ασπρόπυργος είχαν τεθεί αντιμέτωποι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League, μένοντας στο τελικό 2-2 για να μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας.
Σε εκείνη την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε προπονητή τον Θωμά Γράφα και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με την μπάλα να κοντράρει στον Μπουτζίκο και να καταλήγει στα «ερυθρόλευκα» δίχτυα μετά από προσπάθεια του Γκουγκούδη. Ωστόσο το βολιώτικο σύνολο ισοφάρισε με κεφαλιά του Φαζού και προηγήθηκε με σουτ του Τσίτσα, όμως ο Ασπρόπυργος ισοφάρισε και αυτός με τη σειρά του με τέρμα του Κάκκου στο 84’ λεπτό εκείνου του αγώνα.

Μεταγραφές για τον Ασπρόπυργο
Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ασπρόπυργος, με παίκτη από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Λούκας Μανουέλ Πολέτο, ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής της πατρίδας του.

Όπως αναφέρει και στη σχετική ανακοίνωση ο Ασπρόπυργος, ο Πολέτο έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Estudiantes de San Luis (19/20), Colegiales (18/19), CD Moron(17/18) και Sporting Belgrano (15/17). Παράλληλα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του 19χρονου επιθετικού Βλαδίμηρου Καριμπίδη με υποσχετική από τον Απόλλωνα Σμύρνης Κ19.

Με Τρίγλια οι Νέοι
Πέρα από το πρωτάθλημα Ανδρών της Football League, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει δράση και στο πρωτάθλημα νέων της κατηγορίας, με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής.
Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την ομάδα της Τρίγλιας, με τον αγώνα να πραγματοποιείται στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 5 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 15:30.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.