Καβακάς: «Είμαστε σε δύσκολη θέση-Πρέπει να το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές»

Τι δήλωσε μετά το ντέρμπι με τη Νίκη ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου

Θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν ότι  ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να πετύχει την παραμονή δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Τίμος Καβακάς, επισημαίνοντας ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς και ότι υπάρχουν παράπονα για κάποιους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Αυτό που είπα πριν το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές ήταν ότι πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να κερδίσουμε και να διαγραφούν κατά κάποιο τρόπο όλα τα λάθη που έχουμε γίνει. Για να μας δώσει καινούργια βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στον κόσμο, στους παίκτες στη διοίκηση. Είναι αστείο να χάνεις αυτά τα παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο. Με δύο στατικά χάθηκε το παιχνίδι, και ο αντίπαλος είχε ένα σουτ. Εμείς καταφέραμε να μην οργανώσουμε και να μην δημιουργήσουμε. Μετά τα δύο γκολ και την ψυχρογολουσία μπήκαμε με ένα μεγάλο μειονέκτημα. Πετύχαμε ένα γκολ αλλά δεν έφτασε» τόνισε αρχικά μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαστε σε δύσκολη θέση. Για να αλλάξει η ψυχολογία μας πρέπει να κάνουμε δύο νίκες. Αν δεν το καταλάβουν αυτό οι ποδοσφαιριστές, που από κάποιους έχουμε πολλά παράπονα, θα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας. με τους περιορισμούς επιλογών και τους τραυματισμούς που έχουμε σε κάθε παιχνίδι πλέον, όπως είναι λογικό. Ελπίζαμε και σήμερα μετά τον πόντο και την καλή εμφάνιση που είχαμε την περασμένη Τετάρτη ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό και να ξεκουραστούμε, να δουλέψουμε και να πάμε σε ένα παιχνίδι που θα έρθει σε μία εβδομάδα. Δεν κατέστη αυτό δυνατό. Συνεχίζουμε και όσο έχουμε ελπίδες θα παλέψουμε, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε. Το πιστεύουμε αλλά το θέμα είναι να το πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές. Το συζητάμε και προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο μπορούμε στις αδυναμίες. Ο κόσμος διαμαρτύρεται και έχει το δίκιο του, αλλά δεν μπορούμε τη δεδομένη στιγμή να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ’ ότι κάνουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.