Τσιμπανάκος: «Δεν έχω δεχθεί κρούση για επένδυση στον Ολυμπιακό Βόλου»-Ανοιχτός σε προτάσεις υπό… όρους

Ένα σενάριο περί επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έκανε την εμφάνισή του τις προηγούμενες ημέρες, λίγο πριν από τον κρίσιμο αγώνα με τον Ιωνικό, ωστόσο από την πλευρά της ΠΑΕ, ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος δηλώνει ότι δεν έχει δεχθεί καμία κρούση για κάτι τέτοιο, ούτε σε επίσημο επίπεδο, ούτε ανεπισήμως.
Μιλώντας στο «Magnesiasports», o ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τόνισε πάντως ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει σε μια διαδικασία συζητήσεων, θέτοντας όμως συγκεκριμένα κριτήρια για να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: «Δεν έχει γίνει καμία κρούση και καμία επαφή και δεν έχω γνώση για κανένα επενδυτικό ενδιαφέρον αυτήν τη στιγμή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ούτε επισήμως ούτε ανεπισήμω. Βέβαια αν υπάρξει μία τέτοια πρόταση θα πρέπει να δούμε από ποιον ή ποιους θα προέρχεται αλλά και τι θα περιλαμβάνει αυτή. Θα πρέπει να είναι μία πρόταση που θα προέρχεται από ανθρώπους με πραγματικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Βόλου και όχι από ανθρώπους που θέλουν το κακό της ομάδας και της οικογένειας των «ερυθρόλευκων. Κάθε πρόταση που μπορεί να έρθει θα αξιολογηθεί με βάση τα όσα προανέφερα».

«Εγώ πάντως είμαι εδώ για όποιον θελήσει να έρθει σε επαφή μαζί μου» συμπλήρωσε ο κ. Τσιμπανάκος, υπογραμμίζοντας πάντως τα κριτήρια των προσώπων αλλά και του περιεχομένου μιας ενδεχόμενης πρότασης για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.