Β’ ΕΠΣΘ: Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ

Οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της Κυριακής 27 Μαρτίου

Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ στη Β ΕΠΣΘ άνοιξε την αυλαία της, με τη διακοπή στο παιχνίδι Πανιώνιος Άνθιμος-Γαζής να τη στιγματίζει.

Από εκεί και πέρα οι Νέοι Αθλητές Νίκης έκαναν ξεκίνημα με το δεξί απέναντι στον Άθλο Αλμυρού, στη μάχη για την παραμονή, επικρατώντας 4-2. Το 1-0 έγινε μετά από πλασέ του Σουλάι στο 18’, ενώ στο 30’ ο Άθλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κομπούρα από τον Κονσταντίν. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πιπίνης για να κάνει το 1-1. ΟΙ ΝΑ Νίκης προηγήθηκαν 2-1 στο 38’ με τον Σιαφαρίκα με πλασέ να σκοράρει για την ομάδα του, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-1 στο 58’. Ο Άθλος μείωσε με σουτ του Κρικώνη σε 3-2 στο 75’, ενώ το 4-2 έγινε από τον Αμαρίλντο στην τελευταία φάση του αγώνα με σουτ σε κενή εστία.

Δύο φορές προηγήθηκε μέσα στην έδρα του Νηλέα η ΑΠΟΒ, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, με την ΕΛ να επικρατεί 3-2.

Το 0-1 έγινε στο 13’ με πλασέ του Έντι Νταϊλάνι μετά από ασίστ του Κεραμιδά, ενώ, η ΕΛ Νηλέας ισοφάρισε στο 51’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκογκινούδη. Οι φιλοξενούμενοι όμως προηγήθηκαν και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χούμπλη, για να ισοφαρίσει και πάλι η ΕΛ Νηλέας σε 2-2 με τον Τσαφούτα στο 68’  μετά από ασίστ του Γκογκινούδη και εύστοχο πλασέ. Τελικά, στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπικοράρου, ο Παλάντζας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου από την άλλη ο Μαγνησιακός απέναντι στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, σε βάρος του οποίου επικράτησε 6-0.

Μόλις στο 3’ ο Ροδίτης πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0, ενώ στο 26’ ο Περεντίδης σούταρε από πλάγια δεξιά, η μπάλα φάνηκε να κοντράρει και κατέληξε εντός της αντίπαλης εστίας για το 2-0.

Στο 55’ ο Γιάννης Κέκιας κέρδισε το πέναλτι και ο Νούσιας ανέλαβε την εκτέλεσή του αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει σε εκείνο το σημείο, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα με σουτ έκανε το 3-0 για την ομάδα του. Στο 65’ ο Γιάννης Κέκιας με σουτ σκόραρε για το 4-0 μετά από σέντρα του Χρηστίδη, ενώ ο Περενττίδης έκανε το 5-0 στο 78’ και πάλι από σέντρα του ίδιου παίκτη. Ο Χρηστίδης είχε κέφια και στο 85’ έβγαλε και πάλι σέντρα στον Χρηστίδη για το 6-0.

Αχιλλέας Αχιλλείου-Νέοι Αγίας Άννας 1-6
Μισή ντουζίνα γκολ πέτυχαν οι Νέοι της Αγίας Άννας επί του Αχιλλέα Αχιλλείου στο τελικό 1-6. Ο Σωτήρης Πετσιμέρης παρέταξε ένα νεανικό σύνολο, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα τον 16χρονο Λεονάρντο Καφετζή –πέτυχε τα τέσσερα από τα έξι γκολ- να είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτη, ενώ οι εννιά από τους έντεκα παίκτες να είναι παίκτες από την ακαδημία της ομάδας. Μόλις στο 2’ ο Καφετζή σε τετ-α-τετ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα με ψηλοκρεμαστό σουτ, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 19’ με σουτ του Τσεκούρα. Ο Καφετζή στο 40’ με ωραίο πλασέ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ ο ίδιος παίκτης –πετυχαίνοντας «καθαρό» χατ-τρικ- με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, διαμόρφωσε το 1-3 στο 44’, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν το …πόδι από το γκάζι και στο 50 ο Καφετζή βγήκε και πάλι τετ-α-τετ ευστοχώντας για το 1-4. Στο 60’ ο Μουλαλίου με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-5 και στο 65’ ο Φράγκος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το τελικό 1-6.

6-2 ολοκληρώθηκε εξάλλου το παιχνίδι με το οποίο έκλεισε η αυλαία των πλέι άουτ ανάμεσα σε Ελευθεριακό και Απόλλωνα Καναλίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.