Βεργέτης: «Να μικρύνει η διαφορά απόδοσης στα εντός και εκτός παιχνίδια»

Ομιλία Βεργέτη πριν το εσωτερικό διπλό

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, κι ο ποδοσφαιριστής της, Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, μίλησαν για την αναμέτρηση κόντρα στο Θεσπρωτό, το μεσημέρι τη Κυριακής (5/1, 15:00), στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, τις δηλώσεις τους να φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου εμφανίζεται ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και από τη διάθεση που έδειξαν κατά τη διάρκεια αυτής οι παίκτες του, με τα προβλήματα ευτυχώς για τους «κυανόλευκους» να είναι λίγα και όχι σε βαθμό που να προβληματίζουν. Μάλιστα, ο Στάικος Βεργέτης τονίζει ότι και ο αγώνας με τον Θεσπρωτό είναι δύσκολος, ενώ στέκεται και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών καθώς και στην ανάγκη οι παίκτες του να εμφανίζουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις ανάλογο με αυτό που δείχνουν στα εντός έδρας παιχνίδια.
Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής: «Ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας για τον δύσκολο αυτόν αγώνα που έρχεται. Στόχος μας, όπως ξεκαθαρίσαμε και στους παίκτες μας, είναι να μικρύνει η διαφορά απόδοσης της ομάδας στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η εβδομάδα βγήκε γεμάτη προπονήσεις, κατά τις οποίες οι παίκτες μας έδειξαν μεγάλο ζήλο. Απέμεινε η τελευταία μας αυριανή προπόνηση (σ.σ. Σαββάτου), για να ξεκινήσει η αποστολή για την Ηγουμενίτσα, αμέσως μετά, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η διακοπή των εορτών, ενδεχομένως, μας στοίχισε, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Είναι κάπως εποικοδομητική για τις ανάσες, φρενάρει, όμως, και τον ρυθμό του κάθε συνόλου.

Καμπαγέρο: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση»
Σε σίριαλ είχε εξελιχθεί η επιστροφή του Σεμπαστιάν Καμπαγέρο μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, αλλά ο Αργεντίνος παίκτης της Νίκης Βόλου προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στην ομάδα και ετοιμάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για το παιχνίδι της Κυριακής. Μάλιστα δήλωσε ότι νιώθει 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη στήριξη του κόσμου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο Καμπαγέρο δήλωσε λοιπόν ότι: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ύστερα από τον τραυματισμό που με ταλαιπωρούσε. Νιώθω 100% έτοιμος, έχω πολλή όρεξη να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου. Το ματς της Κυριακής είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να το κερδίσουμε, προκειμένου να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία στο πρωτάθλημα. Επιβάλλεται να πάρουμε και κάποια τρίποντα μακριά από το σπίτι μας, προκειμένου να παραμείνουμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ευελπιστούμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας και στην Ηγουμενίτσα και, μιας που έχω την ευκαιρία να το κάνω, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω, εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, για το γεγονός ότι μας συμπαραστέκεται σε όλα τα φετινά παιχνίδια, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.