Βλιώρας και Δεληκούρας στη μπασκετική Νίκη!

Για διοικητική ενίσχυση κάνουν λόγο οι «κυανόλευκοι»

Δεν έμεινε πολύ καιρό εκτός μπασκετικών δρώμενων ο Γιώργος Βλιώρας, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του με τη Νίκη Βόλου (στην οποία είχε υπάρξει στο παρελθόν προπονητής), αυτήν τη φορά ως team manager, ενώ τον ρόλο του τεχνικού συμβούλου αναλαμβάνει ο Γιώργος Δεληκούρας.

Το τμήμα κάνει λόγο για προσπάθεια διοικητικής ενίσχυσης, αναφέροντας επίσης ότι ο Γιώργος Βλιώρας θα έχει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ της ομάδας και της διοίκησης, για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν, ενώ υποστηρίζει ότι η εμπειρία του Γιώργου Δεληκούρα αποτελεί εγγύηση τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Επίσης τονίζονται τα εξής: «Αθλητικοί βίοι παράλληλοι για τους δύο άντρες, αφού έχουν διατελέσει παίκτες και προπονητές της ομάδας στο παρελθόν και μέλη της ομάδας που αγωνίστηκε στη Α’ Εθνική κατηγορία, ενώ ο κ. Δεληκούρας διετέλεσε για αρκετά χρόνια μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη.

Με αυτές τις κινήσεις, η διοίκηση προσπαθεί να οργανώσει και να «θωρακίσει» την ομάδα, εν όψει της δύσκολης σεζόν που ακολουθεί,  αρχής γενομένης από τον αγώνα κυπέλλου στις 21 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Βίκο Ιωαννίνων και με την έναρξη του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Πρωτέα Γρεβενών».

Επίσης, αν και ακόμη δεν έχει γίνει ανοιχτή προπόνηση (η προετοιμασία πάντως έχει ήδη ξεκινήσει), έγινε γνωστό ότι το ερχόμενο Σάββατο (10 Σεπτεμβρίου) στις 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, η Νίκη Βόλου θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα ανοιχτό στους φιλάθλους μας, απέναντι στον Λεύκιππο Ξάνθης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.