Βοσνιάδης: «Δεν γινόταν να χάσουμε με αυτόν τον τρόπο»

Σημαντικός και ο ένας βαθμός για τη Νίκη σύμφωνα με τον προπονητή της

Για την κατάκτηση ενός σημαντικού βαθμού, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα (2-2) ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι και αυτά τα κέρδη θα παίξουν ρόλο και ότι παιχνίδι που μία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει δεν πρέπει τουλάχιστον να το χάνει.

«Είναι ένας σημαντικός βαθμός όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση. Μπήκαμε στο παιχνίδι με στόχο να το κρατήσουμε ισορροπημένο και να βρούμε τις φάσεις μας και να μην κινδυνεύσουμε αμυντικά. Στην πρώτη φάση με μεγάλη ευκολία πήγαμε στη σέντρα. Το ίδιο έγινε και με τον ΟΣΦΠ Β’, χωρίς φάση πέναλτι με μεγάλη ευκολία. Κάναμε λάθη, δεχθήκαμε ένα γκολ που απαγορεύεται να δεχθούμε. Κάπου εκεί έπρεπε να κάνουμε πράγματα, ν’ αλλάξουμε σχηματισμούς, να κάνουμε αλλαγές, δεν γινόταν να πάει έτσι. Αλλάξαμε τον σχηματισμό κατευθείαν και βοήθησαν τα παιδιά που μπήκαν. Είπαμε στο ημίχρονο ότι δεν γινόταν να χάσουμε παιχνίδι πάλι με τον τρόπο που χάναμε έως εκείνο το σημείο» ανέφερε αρχικά ο προπονητής της Νίκης.

Η συνέχεια ήταν λοιπόν καλύτερη. «Αντέδρασε η ομάδα, βάλαμε νωρίς γκολ και από εκεί και μετά ξέραμε ότι θα δώσουμε τη μάχη μας για να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό. Κάποια στιγμή έπρεπε να ρισκάρουμε με το παιχνίδι να γίνεται πινγκ πονγκ! Με την προσπάθεια που κάναμε, ειδικά στο δεύτερο μέρος το δικαιούμασταν. Βγαίνουμε από τα πολλά παιχνίδια, τουλάχιστον να ηρεμήσουμε και να μαζέψουμε την ομάδα μας. Παιχνίδια που δεν μπορείς να κερδίσεις δεν πρέπει να φεύγεις με μηδέν. Αυτοί οι βαθμοί θ’ αποδειχθούν πολύτιμοι στο τελικό πλασάρισμα. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας τώρα (σ.σ. Πανσερραϊκός), με μία ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε ήρεμα την πορεία μας» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής.

«Να σταματήσουν οι δολοφονίες»

Ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τη Νίκη Βόλου, αλλά δεν στάθηκε μόνο σ’ αυτό αλλά και στη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου και εύχομαι να σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει στη χώρα με τον οπαδισμό και τις δολοφονίες» σχολίασε ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» για ν’ αναφερθεί στη συνέχεια στην αναμέτρηση αλλά και στο πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ της ισοφάρισης αλλά οποιοσδήποτε και να το έβαζε θα ήμαστε και πάλι χαρούμενοι. Είναι πολύ ενθαρρυντικό που καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι, έτσι όπως ξεκίνησε στραβά για εμάς. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην μπαίνουμε έτσι στα παιχνίδια και να χρειάζεται να τα γυρίζουμε στη συνέχεια» τόνισε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Είναι δύσκολη η κατάσταση και βαρύ το πρόγραμμα για εμάς. Αλλά και άλλες ομάδες θα βρεθούν σε συνεχόμενη ροή αγώνων. Θα ξεκουραζόμαστε όσο μπορούμε για να δίνουμε ό,τι μπορούμε στο γήπεδο για να κερδίζουμε. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια ακόμη και με την κούραση που υπάρχει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.