Δεν πεθαίνει αυτή η χώρα

Άσε τα κάμπριο, άσε το κινητό και το facebook. Ξύπνα, σου κλέβουν τη χώρα σου, το χώμα σου, εκεί που θάψανε τους προγόνους σου, εκεί που έριξες θεμέλια για να αναστηθούν τα παιδιά σου. Δεν είναι σύννεφο αυτό που έχεις απέναντί σου, είναι το άδικο που σου κρύβει το δίκαιο που από τα σπλάχνα σου βγαίνει να το βροντοφωνάξεις. Αλήθεια ακόμα πιστεύεις την τηλεόραση σε αυτά που πουλάει, ακόμα κρύβεσαι στο σκοτάδι κάτω από το μαξιλάρι σου; Ξεκόλλα, μπαμπούλας δεν υπάρχει, άναψε απλά το φως και πάλεψε για την ελευθερία σου.

Βγάλε επιτέλους τη γραβάτα σου και άνοιξε το μυαλό σου. Όσα λένε εδώ και 30 χρόνια είναι ψέματα, ένα όνειρο απατηλό. Δεν υπάρχει ενωμένη Ευρώπη, υπάρχουν μόνο καρχαρίες που σε δαγκώνουν σιγά-σιγά γιατί θέλουν και αύριο να έχουν κρέας. Σου έδωσαν δάνεια να κάνεις επιχειρήσεις, σπίτια και αγροκτήματα για να χτίσεις το μέλλον σου και το μέλλον της πατρίδας σου, αλλά από πίσω σου έπιναν το αίμα και δεν το καταλάβαινες. Το έλεγαν ρευστότητα, και αυτό που σου έδινε ζωή έγινε όργανο για να ξεφορτώσουν τα δηλητήρια του Βορρά. Και τώρα που τα ζύγισαν, σε σκοτώνουν για να σε σκυλέψουν όπως τους ηττημένους Τρώες στην Ιλιάδα. Θέλουν να σε φάνε τα σκυλιά, γιατί αυτοί είναι τα απολίτιστα σκυλιά.

Εσύ, νοικοκυραίε, που εξαπατάσαι και νομίζεις ότι εσύ θα επιβιώσεις γιατί θα έρθει το μνημόνιο και η λιτότητα, να είσαι σίγουρος πως και εσένα θα σκυλέψουν. Το χρήμα σου, οι μετοχές σου, οι καταθέσεις σου δεν μετρούν, γιατί είναι εικονικές, και όταν δεν θα σε χρειάζονται πια θα σε ξεφτιλίσουν (όπως ταξιτζήδες, δημοσίους υπαλλήλους, φαρμακοποιούς). Θα έρθει η σειρά σου να σε κυνηγήσει ένας ακόμη νοικοκυραίος. Κάποιος άλλος που θα σε θεωρεί παρία και τεμπέλη, όπως τώρα με τους υπαλλήλους της ΕΡΤ. Κάποιος νεοναζί, κάποιος θα βρεθεί, μην ανησυχείς.

Σου προτείνω, αγαπημένε μου, να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα. Μας σκότωσαν την παραγωγή, μας σκότωσαν τη ρευστότητα, και μας μετέτρεψαν στους κυνηγημένους Εβραίους του 21ου αιώνα. Τώρα ετοιμάζονται να μας σκοτώσουν τα παιδιά μας. Όχι, ρε φίλε, δεν θα τους αφήσω, εγώ θέλω την ανεξαρτησία μου, να ξεκινήσω να παράγω, να ανθίσω μέσα από τη στάχτη μου και να πετάξω έξω τους κακούς δαίμονες της πατρίδας μου. Και ας μην μπορώ, ρε αδερφέ, για 3 χρόνια να πάρω το καινούργιο iphone.

Αποφασίζω να τους πω, πως μου χρωστούν με τη λιτότητά τους το ΑΕΠ της χώρας μου που ξαφνικά κάηκε, τις επιχειρήσεις που έκλεισαν, τις ψυχές που είναι χαμένες στην ανεργία και τα μυαλά που έφυγαν. Η χώρα μου δεν είναι ακίνητο προς πώληση, η χώρα μου δεν είναι η εταίρα τους. Λογιστική καταγραφή των ζημιών του μνημονίου και της πολιτικής της ΕΚΤ, προσφυγή στο Διεθνές δικαστήριο των δικαιωμάτων εναντίον Γερμανίας-ΕΚΤ-ΔΝΤ, και μονομερής διαγραφή του χρέους τώρα, χτες, Μολών Λαβέ. Οι υπόλοιποι, στην Ελβετία όπου έχετε πάει τις οφ σόουρ σας. Εκεί θα καταλάβετε πως το δικό σας χρήμα δεν έχει αντίκρισμα πια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.