Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γ. Κατσαντώνης

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσε ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης.

«Πριν λίγα λεπτά έστειλα επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής. Έχω στείλει μία δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων εξηγώντας ακριβώς τους λόγους για τους οποίους πήρα αυτή την απόφαση. Το 2015 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο πολιτικό στίβο. Οι προσδοκίες ήταν πολλές, δυστυχώς τα τελευταία δυόμισι χρόνια όλες αυτές οι προσδοκίες έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω και εύχομαι ότι με την επιστολή που έχω στείλει στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε» τόνισε ο κ. Κατσιαντώνης σε δήλωση που έκανε μπροστά στις κάμερες από το περιστύλιο της Βουλής.

Ερωτηθείς αν θα προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία απάντησε «Αυτό δεν υφίσταται. Αυτή τη στιγμή θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής θα συνεχίζω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες για τον κόσμο του νόμου Λάρισας και είναι κάτι που σίγουρα τους επόμενους μήνες θα πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ σοβαρά για την επόμενη κίνηση. Υπήρχαν πολλές πολιτικές διαφορές μέσα στην Ένωση Κεντρώων. Είναι πολύ δύσκολη απόφαση η σημερινή».

Ο κ. Κατσιαντώνης έκανε λόγο για λάθη στη δομή του κόμματος και για συγκεντρωτισμό σε ένα πρόσωπο, αφήνοντας αιχμές για τον Βασίλη Λεβέντη.

«Ο πρόεδρος με τίμησε, συνεργαστήκαμε, αλλά δυστυχώς οι δρόμοι μας αυτή τη στιγμή χωρίζουν» είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν παραδίδει την έδρα του.

ΠΗΓΗ enikos.gr