Παζάρι Λάρισας: Τον έκαψαν τα «μαϊμού» πορτοφόλια

Δύο πορτοφόλια, απομίμηση γνωστής εταιρείας, καταδίκασαν σε 5 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή έναν 54χρονο από τη Θεσσαλονίκη.

Τα πορτοφόλια που ήταν τοποθετημένα στον πάγκο του άνδρα στο παζάρι της Λάρισας, έγιναν αντιληπτά από μια γυναίκα που διατηρεί μαγαζί στη Λάρισα που εμπορεύεται τη συγκεκριμένη μάρκα.

Όπως κατέθεσε σήμερα η γυναίκα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, πήγε μια βόλτα στο παζάρι μαζί με την κόρη της όταν περνώντας από τον πάγκο του άνδρα, το μάτι της έπεσε στα δύο πορτοφόλια.

Μάλιστα, όπως κατέθεσε η γυναίκα, αγόρασε για 15 ευρώ ένα από τα δύο πορτοφόλια και ο 54χρονος της είπε «το αυθεντικό κοστίζει πάνω από 500 ευρώ». Ανέφερε επίσης πως στον πάγκο του άνδρα, όχι σε εμφανές σημείο, υπήρχαν και τσάντες που ο 54χρονος είχε σκοπό ενδεχομένως να πουλήσει. Η γυναίκα ολοκληρώνοντας την κατάθεση της άφησε και το παράπονο πως «οι πελάτισσες μου ζορίζονται βλέποντας να γεμίζει η Λάρισα με προϊόντα μαϊμού».

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορουμένου κατέθεσε ο ξάδερφος του λέγοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο, νέο στο επάγγελμα, ταλαιπωρημένο που δουλεύει για να βγάλει το μεροκάματο του.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.