Μετάλλια και πιστοποιητικά σε μικρούς Βολιώτες για τον διαγωνισμό Brainobrain

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20/04/2024, σε χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η απονομή των μεταλλίων και πιστοποιητικών στα Βολιωτάκια που πήραν μέρος και διακρίθηκαν στον 11ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Brainobrain, που διεξήχθη διαδικτυακά στις 27 Ιανουαρίου 2024.
Η συγκομιδή της 19μελούς ομάδας του BrainobrainVOLOS(Κοραή-Πλάτωνος 44, Βόλος) ήταν μεγάλη, καθώς κατέκτησε ισάριθμες διακρίσεις: 3 βραβεία “Champion”, 6 βραβεία “Gold”και 10 βραβεία “Silver”, ανάμεσα σε 21.422 συμμετέχοντες. Με 20ετή παρουσία σε πάνω από 40 χώρες, η Brainobrainέχει φτάσει στο Βόλο τα τελευταία 3 χρόνια, εκπαιδεύοντας μικρές ευφυίες να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Βελτίωση συγκέντρωσης, ανάπτυξη αυτοπεποίθησης, ενδυνάμωση μνήμης, ταχύτητα στην επεξεργασία δεδομένων είναι μερικά από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που αποκτούν οι μαθητές της Brainobrain.

Εκτός από τους συμμετέχοντες στον 11ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Brainobrain, βραβεύτηκαν και άλλοι μαθητές της βολιώτικης σχολής για την επιτυχή παρακολούθηση των διαφόρων επιπέδων του προγράμματος της Brainobrain. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 5-15 ετών με τους μικρότερους Αϊνστάιν να είναι μαθητές νηπιαγωγείου, ωστόσο αρκετοί φοιτούν σε Δημοτικά και Γυμνάσια της πόλης μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του κ. Λώλου Νικόλαου, Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Υποστήριξης της BrainobrainGreece και ακολούθησε παρουσίαση του προγράμματος της Brainobrainαπό τους υπεύθυνους της τοπικής σχολής. Αίσθηση σημείωσαν τα επιτεύγματα των μαθητών οι οποίοι παρουσίασαν ζωντανά τις ικανότητες τους στην εκτέλεση πολύπλοκων πράξεων.
Για περισσότερες πληροφορίες: Brainobrain VOLOS, Κοραή-Πλάτωνος 44, Βόλος, 2421025447

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.