Μίλησαν στο «Ράδιο Ένα» για την παράδοση, το τραγούδι και τις … αλησμόνητες πατρίδες

Από αριστερά, Σαββέρια Μαργιολά, Ηλ. Κουτσερής, Θοδ. Κοτονιάς, Κ. Αγέρης
Οι γνωστοί ερμηνευτές Κώστας Αγέρης, Θοδωρής Κοτονιάς και Σαββέρια Μαργιολά

Μια ξεχωριστή συζήτηση, στο στούντιο του «Ράδιο Ένα», με τους γνωστούς ερμηνευτές Θοδωρή Κοτονιά, Σαββέρια Μαργιολά και Κώστα Αγέρη είχε στη διάρκεια του ραδιοφωνικού μαγκαζίνο, ο δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής, με αφορμή την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης με τίτλο «..Ίμβρος τ ‘ουρανού και των δακρύων…».
Η συζήτηση περιστράφηκε κυρίως, στην παράδοση, το τραγούδι που συνδέεται επίσης με την παράδοση, αλλά και τις αλησμόνητες πατρίδες, καθώς όπως είναι γνωστό και η «Ναυτική Εβδομάδα», είναι αφιερωμένη, στην Ίμβρο. Και οι τρεις σημαντικοί καλλιτέχνες, εξήραν το ήθος και το μεράκι, τόσο των ανθρώπων που δημιούργησαν την «ΙΩΝΙΑ», όσο και των συμμετεχόντων ενηλίκων αλλά και παιδιών , με τους οποίους συνεργάστηκαν άριστα.
Σημειώνεται ότι ο Φορέας Πολιτισμού «ΙΩΝΙΑ» με την 13μελή Ορχήστρα και τις Χορωδίες της,( παιδική, εφηβική κι ενηλίκων), συνέπραξαν με τους καταξιωμένους ερμηνευτές Αγέρη Κώστα, Κοτονιά Θοδωρή και Μαργιολά Σαββέρια, παρουσιάζοντας τη συναυλία υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νεκτάριου Δεμελή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.