«Στην αντεπίθεση» ο 91χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 45χρονης Βολιώτισσας

Κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση

Εξελίξεις υπήρξαν στην υπόθεση απόπειρας βιασμού μιας 45χρονης Βολιώτισσας από έναν 91χρονο στην περιοχή της Λάρισας. Πρόκειται για την υπόθεση που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο μετά τον ισχυρισμό της 45χρονης πως ο υπερήλικας δράστης αποπειράθηκε να την βιάσει με αποτέλεσμα η ίδια να καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

Σύμφωνα με το Δικηγόρο υπεράσπισης του 91χρονου Απόστολο Δημ. Δόκο ο εντολέας του παρουσιάστηκε ενώπιον της Ανακρίτριας του Πρωτοδικείου  Λάρισας και απολογήθηκε. Μετά την απολογία του αποτάθηκε στο Δικηγορικό Γραφείο του κ. Δόκου, ο οποίος αφού ενημερώθηκε έλαβε και την εντολή εκπροσώπησης του, όσον αφορά τις περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Ο 91χρονος έχει δώσει επίσης εντολή να κατατεθεί μήνυση ψευδούς καταμήνυσης  κατά της 45χρονης καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος «ουδέποτε τέλεσε το αδίκημα για το οποίο τον κατηγορεί» διατεινόμενος περίτρανα ότι άλλα ήταν τα κίνητρα.

Ο κ. Απόστολος Δόκος μιλώντας στη LarissaPress χαρακτήρισε «περίεργη» την υπόθεση καθώς «τα στοιχεία της δικογραφίας συνθέτουν μια οξύμωρη κατάσταση».

«Μακάρι να μπορούσα να εστιάσω σε συγκεκριμένα στοιχεία της δικογραφίας και να αναφερθώ σε  τυχόν αντιφάσεις που πιθανόν να έχει υποπέσει η μηνύτρια. Δυστυχώς όμως ο Κώδικας Δεοντολογίας  περί Δικηγόρων όπως επίσης και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας δεν μου επιτρέπουν να αναφερθώ σε λεπτομέρειες που αφορούν την δικογραφία αφού η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης. Οφείλω όμως να αναφέρω ότι οι ανακρίβειες που ειπώθηκαν από μερίδα των ΜΜΕ (ευτυχώς λίγων) ξεπερνάνε και τον πιο ευφάνταστο νου!

Μία ρητορική ερώτηση προς τους αναγνώστες είναι η εξής ; Δύναται ένας 91χρονος να τελέσει το αδίκημα της απόπειρας βιασμού εις βάρος μιας 45χρονης; Δύναται ένας 91χρονος να ασκήσει σωματική βία και να εξαναγκάσει την 45χρονη σε επιχείρηση ή ανοχή γενετήσιας πράξης; Ακόμη μια ρητορική ερώτηση λοιπόν». Όπως ήδη φαίνεται η συγκεκριμένη υπόθεση θα απασχολήσει για καιρό την ελληνική δικαιοσύνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.