To Rotary αρωγός στις ανάγκες του Eιδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς «Παίδων Πόλις»

Για μια ακόμη χρονιά συνεχίστηκε η εθελοντική δράση του Ροταριανού Ομίλου Βόλου στην περιοχή της Μαγνησίας, με προσφορά στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγριάς “Παίδων Πόλις”:

ενός τηλεφωνικού κέντρου 7 γραμμών (με δυνατότητα επέκτασης έως τις 200) και τις αντίστοιχες συσκευές, τριών (3) σταθερών υπολογιστών με εγκατεστημένα όλα τα απαραίτητα προγράμματα (σύμφωνα με τις ανάγκες του εκπαιδευτικού προγράμματος του σχολείου), τριών (3) φορητών υπολογιστών και ενός φορητού συστήματος karaoke για την ψυχοκινητική ανάπτυξη/βελτίωση των μαθητών.

Η συνολική δαπάνη του ανωτέρου περιγραφόμενου εξοπλισμού το ποσό των 4000.00 ευρώ το οποίο αντλήθηκε από πόρους της 2475Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ.

Η παράδοση του έργου πραγματοποιήθηκε από τον Διοικητή ρ. Δημήτρη Μπέκο, την Πρόεδρο Ζοέλ Ταμπουράκη το Διοικητικό Συμβούλιο και Μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου, την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024. Το έργο παρέλαβε μέσα σε κλίμα χαράς ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αποστόλης Μιχαλόπουλος μαζί με συναδέλφους εκπαιδευτικούς και αρκετούς μαθητές, που προσήλθαν για να ανταλλάξουν ευχές για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο διευθυντής του σχολείου τόνισε πως ο εν λόγω εξοπλισμός είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και εξασφαλίζει την βέλτιστη ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο διοικητής της ροτ. χρονιάς 2023-2024 Δημ. Μπέκος τόνισε πως το Ρόταρυ συνιστά την εθελοντική δράση στο έπακρο και θα βρίσκεται πάντα κοντά στα λιγότερο τυχερά μέλη της κοινωνίας.

Το Ρόταρυ είναι μία παγκόσμια ανθρωπιστική οργάνωση με σκοπό να υπηρετεί τον συνάνθρωπο.
Είναι ένα παγκόσμιο κίνημα με ένα δίκτυο εθελοντικών οργανώσεων έχοντας περισσότερα από 1.200.000 μέλη σε όλο τον κόσμο τα οποία βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία και αλληλοστήριξη.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Βόλου κα Ζοέλ Ταμπουράκη επισήμανε πως η παρουσία του Διοικητή της Π.Δ.Ρ. Δημ. Μπέκου στον Βόλο αποτελεί τιμή για όλους εμάς, ενώ σηματοδοτεί ταυτόχρονα την έναρξη της νέας ροταριανής χρονιάς την 1η Ιουλίου, ευελπιστώντας να υπάρχουν δράσεις προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.