Διημερίδα για την ανάπτυξη της Μαγνησίας από τον Όμιλο Καρεκλίδη

Στις 28-29 Μαρτίου στο «Ξενία» Βόλου

Την δεύτερη διημερίδα ανάπτυξης «Μαγνησία 2015», διοργανώνει το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου ο Όμιλος Καρεκλίδη (εφημερίδα «Μαγνησία», Ράδιο Ένα 102,5, magnesianews.gr) στο ξενοδοχείο «Ξενία» Βόλου.

Μετά την πετυχημένη πρώτη διημερίδα που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, ο Όμιλος Καρεκλίδη, στην προσπάθεια του να είναι χρήσιμος στη Μαγνησία και το Βόλο, διοργανώνει την δεύτερη διημερίδα, παρουσιάζοντας και την πολυτελή έκδοση του με τίτλο «Η βιομηχανία του Βόλου, το χθες και το σήμερα».

Προσπάθεια του Ομίλου Καρεκλίδη είναι να συνεισφέρει στον διάλογο της τοπικής κοινωνίας, σ’ ένα νέο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον μετά τις εκλογές.

Στόχος, να συνεχίσουμε ν’ ανοίγουμε δρόμους, να συζητάμε, να προωθούμε καινοτόμες ιδέες και να βοηθούμε την τοπική οικονομία να βρει βιώσιμες λύσεις.

Την διημερίδα, την οποία στηρίζουν οι βιομηχανίες ΑΓΕΤ- Ηρακλής, CoCa Cola, Χαλυβουργία Ελλάδος και ΣΟΒΕΛ, θα απασχολήσουν πέντε θεματικές ενότητες:

1. Νέες πολιτικές με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη
2. Τοπική οικονομία και εξωστρέφεια
3. Περιβάλλον: Προϋπόθεση ή τροχοπέδη ανάπτυξης
4. Κοινωνική ένταξη και ανάπτυξη
5. Τουρισμός και προοπτικές στο Νομό Μαγνησίας

Η διημερίδα είναι ανοιχτή σ’ όλους τους πολίτες και σας καλούμε να παρευρεθείτε, ιδιαίτερα τους αναγνώστες της εφημερίδας «Μαγνησία» και του magnesianews.gr, αλλά και τους ακροατές του Ράδιο Ένα 102.5.
Το Σάββατο 28 Μαρτίου, από τις 5.30 το απόγευμα, θα διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ η πολυτελής έκδοση, 150 σελίδων, της εφημερίδας «Μαγνησία» με τίτλο « Η βιομηχανία του Βόλου, το χθες και το σήμερα».

Στις δύο ημέρες του συνεδρίου θα επιχειρήσουμε να ανοίξουμε θέματα και να συζητήσουμε την τόνωση της τοπικής οικονομίας, την εξωστρέφεια της, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και την περιβαλλοντική ανάπτυξη με τη συμμετοχή πολιτικών, φορέων και πολιτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.