Τραυματίστηκε στο κεφάλι 25χρονος σε μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων

Ένας 25χρονος κάτοικος Βόλου, που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας τραυματίστηκε στο κεφάλι, σε μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στις 6.45 σήμερα το πρωί στο ύψος των Αλυκών (3,8 χλμ. Βόλου – Φαρσάλων, στα «δόντια» των αρχαίων Ρωμαϊκών λουτρών).

Ο νεαρός επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του και κατευθυνόταν προς Βόλο, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε πάνω στο αρχαίο τοιχίο και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, για να συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο που κατευθυνόταν προς Φάρσαλα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο νεαρός , που δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας να εκτιναχτεί έξω από το αυτοκίνητο και να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Επί τόπου κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέων Παγασών κ. Κώστα Βιδανόπουλο, τα μέλη του συλλόγου είχαν έγκαιρα προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο με τα “δόντια”, ενώ αύριο Δευτέρα, αντιπροσωπεία του Συλλόγου, θα επισκεφθεί τις αρμόδιες υπηρεσίες ζητώντας άμεση παρέμβαση για την μετακίνηση των αρχαιολογικών ευρημάτων, που παρεμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.