3-2 ο Ολυμπιακός την Κηφισιά, με δύο ακυρωθέντα τέρματα

Την πρώτη του νίκη στο 2024, με άκρως περιπετειώδη τρόπο, πέτυχε σήμερα ο Ολυμπιακός στην Καισαριανή με 3-2 επί της Κηφισιάς, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, ενώ είδε δύο ακόμη τέρματα να ακυρώνονται.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 με τους Γιώργο Μασούρα και Ναβάρο (11΄, 39΄), αλλά η αποβολή του Ρέτσου στο 44΄ έδωσε τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να «επιστρέψουν» με τα γκολ των Μιλίσεβιτς (44΄) και Οζέγκοβιτς (64΄ πέναλτι). Το «τρίποντο» στους Πειραιώτες, που πέτυχαν δύο γκολ με τους Γιώργο Μασούρα και Ελ Αραμπί τα οποία δε μέτρησαν μετά την χρήση του VAR, χάρισε ο Ελ Αραμπί στο 85΄.

Στο 11′ άνοιξε το σκορ με αριστερό σουτ ο Μασούρας, μετά την πάσα του Καρβάλιο. Ενώ η Κηφισιά προσπάθησε ν’ αντιδράσει ήρθε το 0-2 για τον Ολυμπιακό με το πέναλτι του Ναβάρο στο 39′. Ο διαιτητής Ευάγγελος Μανούχος υπέδειξε την παράβαση μετά το χέρι του Σάντος σε κεφαλιά του Καρβάλιο, φάση που εξετάστηκε κι επιβεβαιώθηκε και από το VAR.

Ωστόσο στο 44′ ήρθε η αποβολή του Παναγιώτη Ρέτσου (χάνει τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στη συνέχεια ο Μιλίσεβιτς αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έπιασε το δυνατό αριστερό σουτ μειώνοντας σε 1-2.

Στο 46’ ο Ροντινέι σκόραρε αλλά σύμφωνα και με το VAR η μπάλα βρήκε πρώτα στο χέρι του Γιώργου Μασούρα και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Κρίστινσον.

Στο 64′, από φάουλ του Μπιφουμά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπιανκόν και ο Μανούχος, με τη συνδρομή και του VAR, υπέδειξε το πέναλτι υπέρ της Κηφισιάς, για να κάνει με εύστοχη εκτέλεση το σκορ 2-2.

Ο Ολυμπιακός στο 70′ πέτυχε ξανά γκολ, αυτήν τη φορά με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί, αλλά και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» δεν πήραν το προβάδισμα, καθώς μετά την εξέταση της φάσης από το VAR διαπιστώθηκε ότι ο Μαροκινός φορ ήταν εκτεθειμένος. Τελικά στο 85′ ο Ελ Αραμπί, μετά από σέντρα του Ζέλσον Μαρτίνς, με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 2-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Κηφισιά ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες με αποβολή του Ματέους Σάντος στο 93’.

Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον, Γιάννης Μασούρας, Γκόμπελιτς, Ιπαλίμπο (90΄+7  Νίνης), Βαφέας, Ίλιεφ (65΄ Κλωναρίδης), Πέιος, Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Ολυμπιακός (Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Ροντινέι (84΄ Ζέλσον Μαρτίνς), Καμαρά (84΄ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Φορτούνης (89΄ Ορτέγκα), Γιώργος Μασούρας, Ποντένσε (46΄ Ντόη), Ναβάρο (65΄ Ελ Αραμπί).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.