Άγνωστο το τι γίνεται με τον Γιάννη Νταόπουλο και το ενδιαφέρον του για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ήρθε και είδε. Παραμένει ή απήλθε;

Ο κ. Νταόπουλος ήρθε στον Βόλο και είδε τον Ολυμπιακό Βόλου (τόσο το ΔΣ όσο και τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος στην πρώτη προπόνηση), ωστόσο είναι άγνωστο αν παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου, που κατά δήλωσή του κιόλας ήθελε να στηρίξει, ή αν απήλθε…

Μέχρι στιγμής, όπως αναφέρεται από πλευράς στελεχών του Ερασιτέχνη, δεν υπάρχει τις τελευταίες ημέρες επικοινωνία με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, που τόνιζε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ότι με την πλευρά του ΔΣ έχει μιλήσει για οικονομικά δεδομένα αλλά και ότι στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι η άνοδος.

Παράλληλα, επισήμως άγνωστο παραμένει αν ο κ. Νταόπουλος είχε συναντήσεις με παράγοντες άλλων  ομάδων τις προηγούμενες ημέρες ή και με τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, που ως γνωστόν είναι και πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, με στελέχη του Ολυμπιακού Βόλου να εκφράζουν άγνοια και με τη σειρά τους για κάτι τέτοιο.

Εφόσον δεν έχει προχωρήσει κάτι πάντως όσον αφορά τη συμμετοχή του κου Νταόπουλου στον Ολυμπιακό Βόλου, το ΔΣ των «ερυθρόλευκων» προχωρά ως έχει, με τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα και από εκεί και πέρα η πόρτα παραμένει ανοιχτή για όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για την ομάδα. Με ενδιαφέρον πάντως θα περίμενε κανείς και μία δημόσια τοποθέτηση του κου Νταόπουλου για το αν παραμένει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.