Αποτελέσματα και σκόρερ σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ

Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε ο Γ.Σ. Αλμυρού, με τους παίκτες του Κώστα Ρέππου να …αγχώνονται στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα Ριζομύλου, αλλά να …ξεμπουκώνουν στο δεύτερο με τους Κοντοβά και Χριστοφορίδη. Αξίζει να υπενθυμισουμε ότι οι δύο παίκτες ήταν αυτοί που πέτυχαν και τα δύο τέρματα στη νίκη μέσα στην έδρα του Διαγόρα, με 1-2. Στο 49’ ο Κοντοβάς άνοιξε το σκορ και έδιωξε το άγχος από την ομάδα του και ο ίδιος τροφοδότησε τον Χριστοφορίδη στο 77’ για το τελικό 2-0. Με τη νίκη αυτή ο Γ.Σ.Α. σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έντεκα βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο Αίαντα.
Έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα του Γ.Σ.Α. ο Γώγουλος, ο 15χρονος Σιούτης που πέρασε αλλαγή στο 75ο λεπτό στη θέση του Δρόσου και ο Μπουκώρος στο 85ο λεπτό στη θέση του Νικογιάννη.

 

Αγ. Παρασκευή-Δάφνη 3-0
Την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Αγία Παρασκευή και μάλιστα με 3-0 απέναντι στη Δάφνη. Τα τέρματα για την ομάδα του Στέλιου Μαλακασιώτη πέτυχαν οι τρεις Δημόπουλοι, Νίκος, Σταύρος και ο Λάμπρος!
Στο 40’ ο Νίκος Δημόπουλος με πλασέ μετά από σύγχυση στην περιοχή της Δάφνης άνοιξε το σκορ, ο Σταύρος στο 75’ πήρε το ριμπάουντ μετά από δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Μαλακασιώτη και ο Λάμπορος Δημόπουλος στο 87’ μετά από ασίστ του Στέλιου Μαλακασιώτη διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 3-0.

 

Σαρακηνός-Τοξότης 4-1
Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Σαρακηνός που επιβλήθηκε του Τοξότη με 4-1. Για την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό ο Αραμπατζής, μετά σέντρα του Δημόπουλου από τα δεξιά, με τον έμπειρο επιθετικό να πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για το 1-0. Στο 17ο λεπτό ο Βαλωτής με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0, εκμεταλλευόμενος την πολύ ωραία σέντρα του Σκούρα από τα αριστερά.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι μελανέρυθροι συνέχισαν με το …πόδι πατημένο στο γκάζι με τον Δημόπουλο να χρίζεται σκόρερ στο 67ο λεπτό με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι, μετά από ωραία ενέργεια του Αραμπατζή και σέντρα. Στο 80’ ο Δουλάς με πλασέ από τα αριστερά έκανε το 4-0, μετά από ωραία κάθετη του Καλιακούδα. Το μόνο που κατάφερε ο Τοξότης ήταν να πετύχει το γκολ της …τιμής με τον Χλωρό στο 88ο λεπτό, παίρνοντας το «ριμπάουντ» από το δοκάρι, μετά από προσπάθεια του Δενελάβα.

 

Β’ ΕΠΣΘ

Μαγνησιακός-Νέοι Αγίας Άννας 5-0
Δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει ο Μαγνησιακός των Νέων της Αγίας Άννας όπως καταμαρτυρά και το τελικό 5-0. Ο Παπαστεργίου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσαπέρου έκανε το 1-0, με τον Ροδίτη στο 9ο λεπτό να παίρνει το ριμπάουντ μετά από προσπάθειες που σταμάτησαν στον τερματοφύλακα της Αγίας Άννας, αυτός βρήκε στόχο για το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Μωϋσίδης στο 58’ έκανε το 3-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Παπαστεργίου με τον ίδιο τρόπο στο 72’ το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο 17χρονος Σαράντης που είχε περάσει αλλαγή από τον Θάνο Θεοδώρου με σουτ στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας.

 

Απόλλων Καναλίων-Άνω Λεχώνια 4-0
Δεν άφησε περιθώρια να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του ο Απόλλων Καναλίων στον ΑΟ Άνω Λεχωνίων και επικράτησε εύκολα με 4-0. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Χρήστος Νούλας με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα για τον 1-0, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Χρήστου Κολημήτρα ο Ζήσης Χρήστος στο 38’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καράνταγλη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα με τον Νούλα στο 63ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Γιάννη Δουλά και στο 70ο λεπτό ο Δημήτρης Μπαλούλης «έγραψε» το 4-0 με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ασίστ του Γιάννη Δουλά.

Σκόπελος-Πανιώνιος 2-4

Ελευθεριακός-Πηλέας 2-0

Η σελίδα ανανεώνεται…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.