Αποτελέσματα και σκόρερ στα εξ αναβολής ματς της ΕΠΣΘ

Φάση από τον αγώνα Μαγνησιακός-Μυρμηδόνες 1-2
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2020 η Σκιάθος, καθώς επικράτησε σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣΘ του Πυράσου στη Νέα Αγχίαλο με 2-5, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Στο 45′ η Σκιάθος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντ. Πρίφτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος όταν προσπάθησε να σκοράρει και με τον Δ. Τσάμη να αποκρούει με τα χέρια πάνω στη γραμμή. Ο αμυντικός των γηπεδούχων πήρε μάλιστα την άγουσα προς τα αποδυτήρια, αφού αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48′ μετά από ασίστ του Γαζέτη, ο Χρ. Τζελάι με τακουνάκι έκανε το 0-2 για τη Σκιάθο, ενώ ο ίδιος με πλασέ στο 55′ έκανε το 0-3 για την ομάδα του. Στο 66′ ήταν σειρά του Γαζέτη να σκοράρει για το 0-4 με πλασέ, ενώ το 0-5 έγινε από τον ίδιο παίκτη μετά από ασίστ του Ντ. Πρίφτι στο 65′. Το μόνο που κατάφερε να πετύχει η ομάδα των γηπεδούχων ήταν να μειώσει αρχικά σε 1-5 στο 78′ με τον Δημήτρη Ζιώγα, που διαμόρφωσε το τελικό 2-5 στο 84′ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι Μυρμηδόνες επικράτησαν στο Βασδέκειο του γηπεδούχου Μαγνησιακού με 1-2 σε εξ αναβολής αγώνα το πρωί της Κυριακής για τη Β’ ΕΠΣΘ και έφτασαν τους 21 βαθμούς, ενώ και οι δύο ομάδες χρωστούν ακόμη ένα ματς. Η ομάδα του Λουκά Κατσιαμπέκη πήρε το προβάδισμα στο 40ο λεπτό με πανέμορφο σουτ του Παλάσκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 63’ ο Ακριβός έκανε την ατομική προσπάθεια και τη σέντρα, ο Βούλγαρης άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Λανάι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στην επόμενη φάση και με τη σέντρα ο Μαγνησιακός μείωσε σε 1-2 με τον Καραγιώργο, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Μυρμηδόνες πανηγυρίζουν μετά το διπλό επί του Μαγνησιακού

Για την ίδια κατηγορία σε εξ αναβολής παιχνίδι, η ομάδα της Μακρινίτσας κατάφερε να έχει ένα εύκολο απόγευμα καθώς επικράτησε με 5-2 του Άνθιμου Γαζή.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο… δευτερόλεπτο(!) της αναμέτρησης όταν ο Φραγκούλης πλάσαρε επιτυχώς τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0, όμως ο Άνθιμος Γαζής αντέδρασε και στο 12ο λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Λινάρδο, διαμορφώνοντας το 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, στο 65′ ο Γιαννακούρας έβγαλε την μπαλιά στον Μωυσίδη και αυτός έκανε το 2-1, ενώ το τρίτο γκολ της Μακρινίτσας σημειώθηκε δύο λεπτά αργότερα (67′) μετά από ασίστ του Φραγκούλη και σκόρερ τον Γιαννακούρα. Ο συγκεκριμένος παίκτης έβγαλε πάλι ασίστ στον Μωυσίδη στο 75′ για το 4-1, ενώ στο 80′ μείωσε σε 4-2 για τον Άνθιμο Γαζή ο Θεοδώρου.

Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 83′, όταν ο Καναβός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την μπαλιά του Μωυσίδη, για να χριστεί κι αυτός σκόρερ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα εξ αναβολής της Κυριακής (5/1):

Α’ ΕΠΣΘ

Πύρασος-Σκιάθος 2-5

Β’ ΕΠΣΘ

Μαγνησιακός-Μυρμηδόνες 1-2

Μακρινίτσα-Άνθιμος Γαζής 5-2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.