Δεν θα αναπληρωθούν οι ομάδες που δεν θα πάρουν μέρος στη Super League 2

Προκειμένου να πετύχει το στόχο της μείωσης του αριθμού των ομάδων σε 18, η Super League 2 πρότεινε και η EΠΟ πέρασε στον ΚΑΠ διάταξη που αναφέρει ότι οι ομάδες που δεν θα συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα αναπληρώνονται.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική. Για παράδειγμα ο Γιούχτας που δεν κατάφερε να προβιβαστεί από το ειδικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, δεν θα προβιβαστεί στην SL2 εφόσον υπάρξουν ομάδες που, παρότι δικαιούνται ν’ αγωνιστούν τη Super League 2, δεν δηλώσουν συμμετοχή.

Πέρυσι υπήρξαν ομάδες, όπως ο Ηρακλής Λάρισας, οι οποίες λόγω κενών που υπήρξαν, προβιβάστηκαν, παρότι δεν είχαν κερδίσει βαθμολογικά την άνοδό τους. Κατ’ εξαίρεση θα υπάρχει αντικατάσταση ομάδων, που παραιτούνται ή δεν δηλώνουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όταν ο συνολικός αριθμός των ομάδων του πρωταθλήματος είναι 18.

Φέτος οι ομάδες είναι 26 (δύο όμιλοι των 13) επομένως θα υπάρξει αντικατάσταση. Όσον αφορά τη Super League 1, σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή θα αναπληρώνεται από ομάδα της Super League 2.

soccerplus.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.