Ελπίζει για το καλύτερο η Νίκη Βόλου!

Ενόψει και του αγώνα με την Καλαμάτα

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση, μάλλον τα όσα ειπώθηκαν στη τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ικανοποίησαν τους Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Βασίλη Βενέτη που συμμετείχαν στη συζήτηση και κατέθεσαν την άποψη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου.

Αναδιάρθρωση κατηγοριών λοιπόν και εφόσον η Νίκη Βόλου αφήσει πίσω της τα σενάρια περί υποβιβασμού, που προέκυψαν από την κακή αγωνιστική πορεία έως τώρα, μπορεί να ελπίζει βάσιμα σε συμμετοχή της στη νέα κατηγορία την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δεύτερη τη τάξει και προϊόν συγχώνευσης των φετινών Super League 2 και Football League. Άλλωστε σε γενικές γραμμές η ΠΑΕ Νίκη πληροί πάνω-κάτω τα κριτήρια που τίθενται από το αθλητικό νομοσχέδιο που αναμένεται να εισαχθεί άμεσα στη Βουλή και να καταλήξει προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει η Νίκη να πάρει και άλλα θετικά αποτελέσματα. Η αρχή γίνεται με το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, για τη 15η αγωνιστική της Football League, με τη Νίκη Βόλου να υποδέχεται την πρωτοπόρο στην βαθμολογική κατάταξη του Νοτίου Ομίλου Καλαμάτα. H Nίκη αυτήν τη στιγμή είναι στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, με 16 βαθμούς έναντι 11 του Ασπρόπυργου που έχει όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο, όπως και ο Αστέρας Βλαχιώτη, που έχει 7. Με τρεις επιπλέον βαθμούς, απέναντι στην Καλαμάτα, η Νίκη Βόλου θα κάνει ένα καθοριστικό βήμα προκειμένου να ξεφύγει από σενάρια υποβιβασμού, όπου και αν οδηγεί αυτός την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε καλή κατάσταση οι παίκτες

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία ολοκληρώνεται για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη, που έχει το σύνολο των παικτών στη διάθεσή του.

Οι τραυματισμοί έχουν περιοριστεί, και ο έμπειρος τεχνικός καταστρώνει απερίσπαστος τα πλάνα του για την αυριανή αναμέτρηση, ξέροντας ότι και η Καλαμάτα παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος.

Aπό την άλλη η Καλαμάτα του Νίκου Αναστόπουλου μετρά απουσίες αλλά και επιστροφές. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Κώστας Καπούταγλης θα είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, όπως και ο Τσελεπίδης που είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Από την άλλη, επιστρέφουν οι Κωνσταντινόπουλος και Παυλίδης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.