Επιβεβαίωση «Magnesiasports»: Παρελθόν ο Ανδρωνάς από την τεχνική ηγεσία της Δήμητρας

«Φεύγω γεμάτος χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια για την ομάδα»

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του «Magnesiasports» για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» μεταξύ της Δήμητρας Ευξεινούπολης και του προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά, για να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης και ο  Μιχάλης Ανδρωνάς, λύουν την επαγγελματική τους συνεργασία, με κοινή συναίνεση.

Ο σύλλογος, επιθυμεί να εξάρει τον Ευξεινουπολίτη προπονητή για το ήθος, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό του και να τον ευχαριστήσει θερμά για όσα πέτυχε κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας του στην ομάδα. Έχοντας αναλάβει τα ηνία από την Β’ τοπική κατηγορία(2017), οδήγησε τη Δήμητρα στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της και  επιπλέον κατόρθωσε  να επιτύχει την παραμονή της σε αυτή. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας»!

Από την πλευρά του, μιλώντας στο «Magnesiasports», o Mιχάλης Ανδρωνάς ανέφερε τα εξής: «Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια πετυχημένης συνεργασίας έφτασε το τέλος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες που συνεργάστηκα, όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Αυτό που καταφέραμε ήταν κάτι το απίστευτο. Καταφέραμε ν’ ανεβάσουμε τη Δήμητρα από τη Β’ τοπική κατηγορία μέσα σε τρία χρόνια δύο κατηγορίες, παίρνοντας ισάριθμα πρωταθλήματα. Ανεβήκαμε στη Γ’ Εθνική και ο μεγαλύτερος άθλος ήταν η επίτευξη της παραμονής. Φεύγω γεμάτος χαρά, ικανοποίηση και περηφάνια για την ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά που μου έδωσε και την ευκαιρία ν’ αναδειχθώ προπονητικά. Εύχομαι η ομάδα να μείνει στον δρόμο των επιτυχιών και να έχει ανάλογη πορεία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.